HCL fortsätter sin #HCLCloudSmart-resa
Hem NYHETERMOLNTJÄNSTER HCL fortsätter sin #HCLCloudSmart-resa

HCL fortsätter sin #HCLCloudSmart-resa

Publicerat av: Redaktionen

Utser Siki Giunta att leda dess Cloud Consulting & Offerings-strategi

Det globala teknologiföretaget HCL Technologies (HCL), meddelade idag att de har anställt Siki Giunta för att ytterligare påskynda HCLs molnerbjudande #HCLCloudSmart till marknaden.

#HCLCloudSmart är en omfattande uppsättning branschinriktade molnerbjudanden, lösningar, tjänster och produkter som hjälper kunder att uppnå affärstransformation enligt deras unika branschbehov och marknadsförhållanden. Portföljen bygger på hörnpelarna i Industry Cloud Solutions, Hybrid Data & AI, CloudNative Application & Infrastructure-funktioner, samt Integrated Intelligent Operations med AIOPS och Business Observability, för att möjliggöra snabbare affärsvärde från organisatoriska molninvesteringar tillsammans med HCLs Cloud Ecosystem Partners.

HCL får med Siki Giunta en gedigen erfarenhet av att leda utvecklingen av globala molnstrategier för multinationella kunder, samt strategi och implementering av Cloud med ett specifikt fokus på att bygga vertikala applikationer med Cloud-leverantörer och partners. Hon har framgångsrikt skalat Hybrid Cloud, Data Center & Hosting påmföretagsnivå, samt varit företagsledare för mjukvaruprodukter.

Siki ansluter sig till HCL från Accenture. Hon har också haft flera andra ledande befattningar i branschen, inklusive som VD för Managed Objects och Fortisphere.

”Jag är glad över att få börja arbeta på HCL och ser fram emot att fortsätta driva #HCLCloudSmart-resan,” säger Siki Giunta, Executive Vice President – #HCLCloudSmart, HCL Technologies. ”Cloud har blivit den strategiska pelaren i alla organisationer för att kunna bygga en lyhörd, skalbar och motståndskraftig affärsmodell. Organisationer idag står inför ett akut behov av att ”ompröva molnet” för att påskynda digital transformation och maximera affärsvärde i linje med kundernas behov, organisatoriska mål och unika marknadsförhållanden. Jag ser fram emot att arbeta med det fantastiska teamet på HCL Technologies på denna Cloud-resa, det smarta sättet.”

”Vi är mycket glada över att få Siki till vårt team,” säger Kalyan Kumar, Chief Technology Officer och Chef för Ecosystems, HCL Technologies. ”Hennes kunskaper inom utveckling av mjukvara och smidig programvara, tillsammans med en unik branschrelevans och beprövad erfarenhet från ledande globala företag, kommer att vara till stor nytta för #HCLCloudSmart. På HCL kommer hon att ytterligare stärka den kollektiva kraften i våra molntjänster, ramverk och produkter med en affärsinriktad berättelse i centrum.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00