H&D Wireless i partnerskap med SAP-integratören Zuite Business Consulting

Den snabbväxande och börsaktuella svenska leverantören av IoT- moln-, och plattformslösningar.

H&D Wireless, inleder samarbete med Nordens H&D Wireless i partnerskap med SAP-integratören Zuite Business Consulting 1ledande SAP-integratör Zuite Business Consulting, för lanseringen av GEPS for Industry, IoT-lösning för trådlös realtidsspårning (RTLS) av returbara transportemballage (RTP), speciellt utvecklad för kunder inom tillverkningsindustrin för att underlätta deras väg mot digitalisering.

GEPS for Industry är speciellt framtagen för att förbättra hanteringssystem och visualisering inom den globala tillverkningsindustrin, som till exempel hantering av varor, flaskhalsar inom produktionen, ojämnt produktionsflöde och oväntade maskinavbrott.

Systemet är förintegrerat med SAP, världens ledande ERP-applikation, med 345 000 kunder över hela världen och mer än 125 miljoner abonnenter i sin molnbas. H&D Wireless har samarbetat med Nordens ledande SAP-integrator Zuite Business Consulting för utrullningen av GEPS for Industry.

– Med SAP som det ledande ERP-systemet, är det viktigt för oss att kunna erbjuda kunderna en snabb, professionell och sömlös integrering av GEPS for Industry med SAP.

Därför är vi nu glada över att kunna meddela det här nya partnerskapet med Zuite Business Consulting, den bästa SAP-integratören i Norden, säger Pär Bergsten, grundare och VD för H&D Wireless.

Baserat i Göteborg integrerar Zuite Business Consulting bransch-, process- och SAP-kompetens för att skapa varaktigt värde för sina kunder. Zuite har kompetens inom

supply chain management, leverantörsrelationshantering, kundrelationshantering och ekonomi.

– IoT är nästa steg för alla logistiska affärsprocesser. Och nu när Zuite och H&D Wireless visar att det fungerar med det största ERP-systemet i världen, då kan kunderna känna sig säkra på att ta nästa steg i IoT, säger Carl Östholm, VD, Zuite Business Consulting

En miljardmarknad

GEPS för industri låter tillverkningsföretag att digitalisera och visualisera affärsprocesser och följa viktiga tillgångar och produkter i realtid. Systemet stöder flera trådlösa tekniker som UWB, BLE, RFID och Wi-Fi, som kombinerat med Big data och artificiell intelligens som kan identifiera gaffeltruckar, varor, människor, produkter och arbetsprocesser. Det gör det möjligt för medarbetare och ledning att följa affärsutvecklingen, och identifiera frågetecken innan de blir till problem.