Hon blir Citrix nya Nordeuropachef
Hem Kvinnor på Kanalen Carole Valette blir Citrix nya Nordeuropachef

Carole Valette blir Citrix nya Nordeuropachef

Publicerat av: Redaktionen

[KVINNOR PÅ KANALEN] Carole Valette efterträder Michelle Senecal de Fonseca som Nordeuropachef för Citrix.

Hon kommer att ansvara för försäljnings-och tjänsteverksamheten i Storbritannien, Irland och Norden. Fokus kommer vara att driva molnimplementering samt tillväxt och utveckling av Citrix sälj-och tjänsteorganisation inom regionen.

Hon blir Citrix nya Nordeuropachef

Carole Valette

Carole kommer från VMWare , där hon senast hade rollen som Senior Director, Commercial Sales for Northern EMEA. Hon har innan dess arbetat på HPE Software, Cisco, WorldCom och IBM. Carole har en gedigen erfarenhet av ledarskap, upprätthålla och utveckla partnerskap samt driva försäljning inom olika kanaler.

–  Det är en väldigt spännande tid att ansluta till Citrix. Med sina människocentrerade lösningar driver Citrix ett bättre sätt att arbeta och gör det möjligt för kunder och partners att omvandla sina verksamheter i hybridarbetets era. Jag ser verkligen fram emot min nya roll och att arbeta tillsammans med lokala team, kunder och partners över hela norra Europa, för att få vår gemensamma verksamhet att växa och stärka Citrix ledarskapsposition på marknaden, säger Carole Valette.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>