Hem Produkt Nyheter HP lanserar AI-baserade säkerhetslösningen Sure Sense

HP lanserar AI-baserade säkerhetslösningen Sure Sense

Publicerat av: Redaktionen

Vid årets Innovation Summit meddelade HP att de utökar sin ledande position inom säkerhets- och arbetsplatslösningar med nya HP Sure Sense – en AI-baserad säkerhetslösning som drivs av djupinlärning för att skydda mot cyberattacker.

HP lanserar AI-baserade säkerhetslösningen Sure Sense 3I en vardag där sabotageprogram blir fler och hoten mot hårdvaran växer i snabb takt har HP Sure Sense utvecklats för att HPs produkter ska fortsätta att vara de säkraste och mest managerbara datorerna i världen.

HP Sure Sense kommer att finnas tillgängligt bl.a på den nya HP EliteBook 800 G6-serien, liksom HP ZBook 14u och HP ZBook 15u, som tillkännagavs idag.

En sammanfattning av nyheterna från Innovation Summit:

  • HP Sure Sense utnyttjar AI som drivs av djupinlärning för att i realtid möjliggöra skydd mot skadlig programvara/kod.
  • HP EliteBook x360 830 G6 med en skärm i världsklass som gör det möjligt att se tydligt även utomhus.
  • HP EliteBook 800 G6 är den första företagsdatorn i 800-serien med upp till gigabitklassad 4G LTE för anslutning och lång räckvidd.
  • HP EliteDisplay E324q 31,5-tums skärm skapad för produktivitet med en elegant Micro Edge-skärm och QHD-upplösning.
  • HP ZBook 14u, världens tunnaste mobila bärbara workstation, perfekt för nästa generations kreatörer.
  • HP ZBook 15u levererar hög prestanda, är enkel att ansluta, har många inbyggda säkerhetsfunktioner samtidigt som den är smidig att ta med sig.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>