HPE Partner Ready Vantage accelererar tillväxtmöjligheter för partner
Hem NyheterTech News HPE Partner Ready Vantage accelererar tillväxtmöjligheter för partner

HPE Partner Ready Vantage accelererar tillväxtmöjligheter för partner

Publicerat av: Redaktionen

Hewlett Packard Enterprise (NYSE: HPE) tillkännagav idag uppdateringar av HPE Partner Ready Vantage, det program som bättre möjliggör partner att leverera as-a-service-lösningar.

Nyheterna omfattar Centers of Expertis, nya kompetenser och ett utvecklat kompetensramverk, samt verktyg och erbjudanden som driver repeterbar lönsamhet och främjar djupa, långvariga kundrelationer.

”HPE Partner Ready Vantage förändrar spelplanen för partner som vill låsa upp marginalrika möjligheter inom professionella och hanterade tjänster, samt kundframgång”, säger Simon Ewington, Vice President, Worldwide Channel & Partner Ecosystem, HPE. ”Partner kan nu använda HPE:s IP, verktyg och resurser för att möjliggöra ytterligare affärstillväxt och öka intäkterna över HPE GreenLake as-a-service-portföljen, när kunder nu vänder sig till dem för att distribuera lösningar för att förbättra och hantera sin data.”

Nya verktyg och erbjudanden för partner
HPE Partner Ready Advantage bygger på prisbelönta HPE Partner Ready och är organiserat i tre spår – Build, Sell och Service – och har fokuserade kompetenscenter för partner att registrera sig och vidareutveckla sin expertis.

HPE Partner Ready Vantage accelererar tillväxtmöjligheter för partnerBuild-spåret gör det möjligt för partner att utveckla, integrera och skapa arbetsbelastningar och lösningar för HPE GreenLake och består av Solution & Development and Technology Validation Centers of Expertise. Sell-spåret ger partner möjligheter att öka återkommande intäkter och består av As-a-Service Center of Expertise. Service-spåret ger partner stärkta möjligheter att förbättra kundupplevelsen genom att fördjupa sina tjänster och bygger på Customer Success, Managed Services och Professional Services Centers of Expertise.

Utöver de erbjudandena och verktyg som redan finns i de olika expertiscentren är även följande nu tillgängliga för partner som är registrerade i HPE Partner Ready Vantage:

  • Verktyg för snabb migration, som integrerar HPE:s branschledande konsulterfarenhet, automatisering och verktyg för att möjliggöra end-to-end-migration av applikationer till hybridmoln. Partner kan nu göra opartiska bedömningar till kunder och rekommendationer om placering av arbetsbelastning. Idag är VMware-migreringar tillgängliga, med ytterligare funktioner framöver. Verktyget är tillgängligt för partner som är inskrivna i Professional Services Center of Expertise.
  • Partnerledd tjänsteupplevelse för HPE GreenLake, vilket möjliggör för partner att leda sina kunders HPE GreenLake-upplevelse. Partner kan nu lägga sina egna tjänster och anpassningar av dessa ovanpå HPE GreenLake. Denna upplevelse är tillgänglig för partner som är inskrivna i Managed Services Center of Expertise.
  • Nya och utökade konsulttjänster för uppbyggnad av HPE Aruba Networking-partnerpraxis, som innefattar affärsplanering och workshops för att hjälpa Solution Providers och Managed Service Providers hitta rätt tjänster, genomgångar med guider för att utveckla affärsplaner med Network-as-a-Service (NaaS) eller HPE Aruba Networking och verktyg som hjälper partner att bedöma mognadsgraden hos deras HPE Aruba Networking NaaS-praxis. Dessa tjänster är tillgängliga för partner som är inskrivna i Customer Success eller Managed Services Center of Expertise.
  • HPE Aruba Networking-partnerresurser för försäljning och utbildning, som inkluderar en ny resultatbaserad webinarserie för försäljning, uppdaterad as-a-Service-utbildning och en livscykelkampanj för kundframgångspartner som utformats för att utveckla partner från onboarding till ackreditering. Dessa resurser är tillgängliga för partner som är inskrivna i As-a-Service Center of Expertise.

Utvecklat ramverk för kompetenser
HPE-kompetenser har utvecklats till att omfatta en kurerad uppsättning utbildningsaktiviteter, som gör det möjligt för partner att marknadsföra sina egna lösningar och skapa bättre synlighet för sina erbjudanden. Det nya ramverket har ett ökat fokus på partnerförståelse för HPE-teknik och hur man tillämpar den på en mängd olika kundutmaningar. Partnerkompetens blir nu end-to-end gällande teknisk-, försäljnings-, lösnings- och branschexpertis, vilket ger partner möjlighet att utveckla sin väg baserat på deras specifika affärsmodell.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00