Ingram Micro AB flyttar till nya lokaler i Göteborg
Hem DISTRIBUTÖRINGRAM MICRO Ingram Micro AB flyttar till nya lokaler i Göteborg

Ingram Micro AB flyttar till nya lokaler i Göteborg

Publicerat av: Redaktionen

Den 17 mars tar Ingram Micro AB plats i nya lokaler i Göteborg.

Kontoret med en totalyta på 410kvm ligger i den helt nya och toppmoderna fastigheten Platinan.

Med sina 60 000 kvm står Platinan stadigt vid nya Hisingsbrons södra fäste och utgör ett nytt och urbant inslag i Göteborgs stadsmiljö. Känslan är modern, framåtlutad och storstadsmässig.

”I rollen som den moderna distributören, är våra nya lokaler i Göteborg ett led i vårt arbete att bygga vårt varumärke men även profilera oss bland våra medarbetare som en modern arbetsgivare”, säger Christer Eklund, VD Ingram Micro AB.

Ingram Micro AB flyttar till nya lokaler i Göteborg

Ingram Micro flyttar in i klimatsmarta fastigheten Platinan

Platinan är en klimatsmart fastighet med solpaneler på utvalda terrassytor och högeffektiva glas i fasaden för låg energiförbrukning och bra inomhusklimat. Fastigheten har miljöcertifiering – LEED Platinum. Men det är inte bara i valet av fastighet som Ingram Micro haft fokus på hållbarhet, det gäller även inredningen. Det är en arbetsplats för det moderna arbetssättet och medarbetare och gäster kommer att mötas av en mix av gammalt och nytt. Man har valt att återanvända såväl möbler från det tidigare kontoret i Göteborg som kontoret i Stockholm, i kombination med inköp av helt nya möbler och även återbrukade möbler från företaget Rekomo.

Den globala samarbetspartnern Cushman & Wakefield har bistått Ingram Micro med hyresgästrådgivning och projektledning och inredningsarkitekter från Studio&Friends har engagerats i arbetet. Marcus Sjöström, Hyresgästrådgivare på Cushman & Wakefield, säger:

”Vi ser ett stort intresse av moderna och effektiva kontorslokaler i nya klimatsmarta hus i Göteborgsområdet. Genom ett starkt samarbete har vi funnit en optimal lokal till Ingram Micro och bidragit till vidareutveckling för deras verksamhet inom IT-Branschen”.

Christer Eklund kommenterar avslutningsvis:

”Med det attraktiva läget och inrett för att stödja det nya hybrida arbetssättet, ser vi mycket fram emot att välkomna våra medarbetare, kunder och leverantörer till vårt nya kontor”.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00