Ett stöd genom hela affären – Med Product Services
Hem DISTRIBUTÖRINGRAM MICRO Ett stöd genom hela affären – Med Product Services

Ett stöd genom hela affären – Med Product Services

Publicerat av: Redaktionen

[KANALPARTNER] Ingram Micro lanserar nu ett helt nytt affärsområde.

Med Product Services erbjuder man de återförsäljare som arbetar med större affärer och upphandlingar ett stöd genom hela affären.

I höstas började man bygga upp ett nytt team under namnet Tender Office där man samlade specialistkunskap inom såväl privat som offentlig upphandling. Det fanns ett ökat behov hos återförsäljare när affärerna växer och blir mer komplexa.

”Från vår position, mitt i leveranskedjan, såg vi att det fanns en möjlighet att ta ett tydligare ägandeskap i de större affärerna och upphandlingarna. Vi har haft en lyckad start i satsningen Tender Office och aktivt hjälpt våra återförsäljare att vinna nya affärer. Genom att nu kombinera denna uppskattade service med vårt tjänsteerbjudande inom ett och samma affärsområde kommer vi kunna stötta återförsäljarna ännu bättre. Product Services blir ett aktivt stöd genom hela produktaffären” säger Christer Eklund, VD Ingram Micro AB.

Sedan tidigare har Ingram Micro kunnat erbjuda såväl konfigurering som lagerhållning och anpassade leveranser. Man har också inom området Lifecycle Services inlett samarbete med Inrego under 2022 och på så sätt breddat sitt erbjudande inom produktlivscykelns senare del. Nu samlar man alla dessa tjänster i affärsområdet Product Services och får därmed ett cirkulärt tjänsteerbjudande där man hjälper återförsäljaren med:

  • Ett stöd genom hela affären – Med Product ServicesStöd i upphandlingsprocessen
  • Konfigurering, lagerhållning och leverans
  • Återtag, återanvändning och återvinning

Affärsområdet Product Services kommer att arbeta tvärs över hela organisationen med alla produktområden och leverantörer. Det innebär att återförsäljaren får en kontakt och en one-stop-shop för alla upphandlingar.

Lucas Pattenden kommer vara affärsområdeschef samt huvudansvarig för att hantera upphandlingar och vid sin sida har han Nattaya Yaemsophee som säljchef för hela tjänsteerbjudandet.

”Lucas kommer med lång erfarenhet av att jobba med upphandling från en av de större it-tillverkarna och Nattaya har bred erfarenhet inom Ingram Micro, nu senast som specialist inom Lifecycle Services. De kompletterar varandra väl och tillsammans med övriga kollegor i teamet har vi en riktigt stark uppställning och jag ser fram emot utvecklingen av Product Services 2023”, avslutar Christer.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00