Ingram Micro utökar nytt samarbete med Lenovo i Norden
Hem DISTRIBUTÖRINGRAM MICRO Ingram Micro utökar ett nytt samarbete med Lenovo i Norden

Ingram Micro utökar ett nytt samarbete med Lenovo i Norden

Publicerat av: Redaktionen

Det framgångsrika distributionssamarbetet mellan Ingram Micro och Lenovo i Sverige expanderar nu till den danska och norska marknaden.

Lenovos erbjudande inom livscykelhantering och finansiella tjänster kombinerat med en ambitiös tillväxtstrategi i mellanmarknadssegmentet passar perfekt med Ingram Micros strategi i Norden, säger Jonas Elmgren, VP Nordics Ingram Micro.

Ingram Micro utökar nytt samarbete med Lenovo i NordenI ett första steg kommer Ingram Micro att utöka det nuvarande nordiska Lenovo-teamet med ytterligare professionella resurser, både lokalt i varje land och på regional nivå. En rekryteringsstrategi som kommer att påbörjas omgående för att möta förväntad efterfrågan från marknaden under Q3 och resten av året.

Produkt- och affärsledning kommer att vara centralt placerad och hantera alla länder.

Lokalt dedikerade resurser på Ingram Micro kommer, tillsammans med de lokala teamen från Lenovo, i första hand fokusera på att utnyttja ömsesidiga tillväxtmöjligheter.

Vi är mycket glada över att utöka vårt partnerskap med Lenovo och börja arbeta med de lokala Lenovo-teamen i Danmark och Norge. Baserat på våra erfarenheter och resultat i Sverige har vi höga förväntningar på att vi tillsammans kan göra verklig skillnad på dessa marknader. Och i processen stärka Ingram Micros närvaro ytterligare i Norden, säger Jonas Elmgren.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00