Ingram Micro och Fujitsu breddar sitt samarbete i Norden
Hem DISTRIBUTÖRINGRAM MICRO Ingram Micro och Fujitsu breddar sitt samarbete i Norden

Ingram Micro och Fujitsu breddar sitt samarbete i Norden

Publicerat av: Redaktionen

[KANALPARTNER] Fujitsu, ett av världens ledande informations- och kommunikationsföretag och tillika världens sjätte största leverantör av IT-tjänster, har valt Ingram Micro som distributör av företagets  PC-, server- och lagringsprodukter på den norska marknaden.

”Vi har haft en mycket framgångsrik resa i Sverige tillsammans med Ingram Micro, med en tillväxt på över hundra procent det senaste året. Det känns därför väldigt bra att vi kan stärka vår relation ytterligare genom att utöka samarbetet till att även omfatta Norge”, säger Joakim Hagberg, Sales Manager Distribution på Fujitsu i Norden.

Ingram Micro och Fujitsu breddar sitt samarbete i NordenIngram Micro har under en lång tid varit distributionspartner till Fujitsu i Sverige och övriga Europa.. Genom åren har Ingram Micro tagit fram en onlinelösning som gör det möjligt för återförsäljare i Sverige, och nu även Norge, att beställa en färdigkonfigurerad server enligt kundens specifikationer. Servern levereras sedan direkt från Ingram Micros lager för servrar i Tyskland.

”Det är väldigt roligt att vårt lyckade samarbete i Sverige har gett oss denna möjlighet i Norge”, säger Oskar Edner, Produktchef för Fujitsu inom PC på Ingram Micro. ”Vi ser en stor potential inom såväl PC som server och lagring i Norge och har självklart en fördel av att kunna supportera båda marknaderna från vårt stora lager i Rosersberg utanför Stockholm.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00