IP-Onlys vd Frida Westerberg nominerad till telekompris
Hem Kvinnor på Kanalen IP-Onlys vd Frida Westerberg nominerad till telekompris

IP-Onlys vd Frida Westerberg nominerad till telekompris

Publicerat av: Redaktionen

[KVINNOR PÅ KANALEN] I dag kommunicerades de nominerade till det årliga Telekompriset, instiftat och arrangerat av Telekomnyheterna.

IP-Onlys vd Frida Westerberg nominerad till telekomprisFrida Westerberg, vd och koncernchef på IP-Only, nominerades med motiveringen ”fick ta över ett IP-Only som var i allt annat än toppform, men har energiskt och entusiastiskt lotsat bolaget genom en stor förändringsresa”.

Frida utsågs till vd och koncernchef för IP-Only i mars 2018 och har under mindre än ett år gjort en mängd operationella och organisatoriska förändringar, inte minst flera nyckelrekryteringar som gjort att företaget nu är branschledande gällande jämställdhet i företagsledningen.

Under 2018 genomfördes även förändringar inom byggorganisationen där arbetet numera sker i etapper med mer lokal närvaro vilket har resulterat i ökad effektivitet och kvalitet i den så samhällsviktiga fiberutbyggnaden på landsbygden. Under 2018 byggde IP-Only mer än företaget någonsin gjort på landsbygden och kommer att öka utbyggnaden ytterligare i år.

Frida Westerberg har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm och började karriären på Goldman Sachs i London. Innan IP-Only hade hon ledande positioner inom Bonnierkoncernen, bland annat som vice vd på SF Studios.

Telekompriset kommer delas ut på Telekomgalan den 20 februari på Grand Hôtel i Stockholm. Frida Westerberg är nominerad i kategorin ”Årets kvinnliga förebild”.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>