iStone anställer Lena Ridström som affärsområdeschef

[KVINNOR PÅ KANALEN] Från och med den 14 augusti 2018 kommer Lena Ridström att leda iStones affärsområde inom Microsoft Dynamics i Sverige.

iStone anställer Lena Ridström som affärsområdeschef 1
Lena Ridström, affärsområdeschef Dynamics-teamet

Columbus-ägda iStone har en unik ställning som ledande leverantör av Microsoft Dynamics i Sverige. I rollen som affärsområdeschef ska Lena Ridström leda det svenska Dynamics-teamet.

– Lena kommer att bidra med djup kunskap inom strategi och affärsutveckling från sina många år i IT-branschen. Hon har ett innovativt tankesätt och rätt kunskaper för att leda vår svenska enhet inom Microsoft Dynamics. Jag är väldigt glad att ha Lena ombord och ser fram emot att jobba tillsammans med henne, säger Thomas Honoré, koncernchef för Columbus.

Lena Ridström har över tjugofem års erfarenhet från ledande poster i IT-branschen, senast som vd för Primelog Software AB. Tidigare har hon bland annat varit vd för UnitedLog, grundat Axido Consulting och jobbat som Sales Director för IFS Sverige AB.

– Det ska bli otroligt spännande att få jobba med en ledande aktör i Norden som bidrar med att maximera och framtidssäkra sina kunders verksamhet digitalt. Jag ser fram emot att få lära känna teamet och tillsammans med dem fortsätta att utveckla Microsoft Dynamics-verksamheten i Sverige, säger Lena Ridström.