Hem KVINNOR INOM TECH Johanna Persson Green tar över som vd på Nordicstation.

Johanna Persson Green tar över som vd på Nordicstation.

Publicerat av: Redaktionen

[KVINNOR PÅ KANALEN] Grundaren Jonas Axtelius lämnar över stafettpinnen och tillträder som Chief Innovation Officer.

Johanna Persson Green tar över som vd på Nordicstation. 2

Johanna Persson Green

Jonas Axtelius lämnar i dag tjänsten som vd för Nordicstation och intar rollen som Chief Innovation Officer. Ny vd blir Johanna Persson Green, som varit verksam inom Nordicstation sedan 2009 och tillika delägare i bolaget sedan 2017.

“Det är med stolthet som Nordicstation välkomnar Johanna Persson Green som ny vd för bolaget. Sedan jag grundade Nordicstation år 2000 har vår verksamhet vuxit stabilt till 70 medarbetare. Johanna är en erfaren och målinriktad ledare som kommer fortsätta axla Nordicstations utveckling genom sin gedigna kompetens. Jag ser fram emot att fortsätta innovera finansbranschen och förbättra kundupplevelsen i min nya roll.”, säger grundare Jonas Axtelius.

Johanna Persson Green tar över som vd på Nordicstation. 3

Jonas Axtelius

Tillsammans med Axtelius och Nordicstations medarbetare har Nordicstation under sin tid tillsammans ökat omsättningarna från 23 MSEK 2009 till 85 MSEK i år 2019 med bibehållen lönsamhet.

“Vi ser ett utökat behov av att fortsätta digitalisera och systematisera inom bank- och finansbranschen genom kundspecifika Business Intelligence-lösningar. Under de kommande åren kommer vi därför fortsätta lägga kraft och fokus på att utveckla och innovera de metoder som krävs för att möta de utmaningar som kommer. Det är min fulla övertygelse att vi, tillsammans med våra engagerade medarbetare, kan frigöra all potential i bolaget och därigenom förbereda oss för att möta framtidens efterfrågan på bästa möjliga sätt”, säger Johanna Persson Green.

Vi på Nordicstation är engagerade IT-konsulter specialiserade på systemutveckling av kundspecifika Business Intelligence-lösningar. Genom vårt långa samarbete med svenska banker har vi byggt upp en gedigen kunskap inom finansmarknaden och skräddarsyr systemlösningar inom bl.a datalager, rapportering och regelverk.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00