Hem NyheterEfter Jobbet Kaknästornet blir regnbågstornet under Stockholm Pride

Kaknästornet blir regnbågstornet under Stockholm Pride

Publicerat av: Redaktionen

För att uppmärksamma Stockholm Pride 29 juli till 3 augusti kommer Kaknästornet att lysa i regnbågens färger under dygnets mörka timmar, en manifestation för öppenhet, kärlek och allas lika värde.

Kaknästornet blir regnbågstornet under Stockholm Pride 3Kaknästornet invigdes 1967 och har blivit en symbol för radio och tv i Sverige. Sedan november 2013 har tornet kunnat lysas upp under mörka kvällar och nätter. Den miljövänliga LED-belysningen gör det möjligt att färga tornet i 16,7 miljoner olika nyanser.

Det är femte året i rad som Kaknästornet lyser upp i regnbågens färger under Stockholm Pride för att stötta och synliggöra hbtq-personer i samhället.

– Precis som årets tema Vi behövs, vill Teracom vara med och bidra, och på detta sätt ge en färgglad manifestation av kärlek för mänskliga rättigheter och för allas rätt att älska och vara den de vill säger Beatric Lorentzon, kommunikatör på Teracom AB

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>