Kaspersky Lab och Ingram Micro i nytt samarbete
Hem DISTRIBUTÖRINGRAM MICRO Kaspersky Lab och Ingram Micro i nytt samarbete

Kaspersky Lab och Ingram Micro i nytt samarbete

Publicerat av: Redaktionen

Samarbetet är en förlängning av det befintliga distributörsavtalet mellan Ingram Micro och Kaspersky Lab som omfattar alla länder inom EU och EFTA.

Kaspersky Lab och Ingram Micro i nytt samarbete 2Avtalet innebär att Kaspersky Labs produktportfölj av säkerhetslösningar för klienter är tillgängliga via Ingram Micro Cloud Marketplace i Sverige. Cloud Marketplace ger Kaspersky Lab en enkel och effektiv plattform för att erbjuda kunder erkänt effektiva och innovativa säkerhetslösningar för en rad olika behov. Bland tjänsterna finns lösningar för både små och medelstora företag samt för MSP:er (Managed Service Providers), bland annat ett specifikt skydd som är utvecklat för att skydda användare av Microsoft Office 365.

-Vi är mycket glada över samarbetet med Ingram Micro, säger Leif Jensen, Nordenchef på Kaspersky Lab. Ingram Micro är väletablerade i Sverige med stor närvaro, vilket är viktigt för oss när vi nu satsar ytterligare på den svenska marknaden. Cloud Marketplace är också en plattform som passar oss utmärkt och den gör det enkelt för kunderna att få tillgång till de moderna och pålitliga säkerhetslösningar som de behöver.

Ingram Micro Cloud Marketplace är en unik plattform byggd på en av världens främsta molndistributions-plattformar, CloudBlue, som med sitt användarvänliga gränssnitt gör det enkelt för våra återförsäljare att sälja, aktivera och hantera sina kunders molntjänster. Cloud Marketplace ger Ingram Micros partners de bästa förutsättningarna för att lyckas i molnet och erbjuder en snabb aktivering utan extra kostnader och kontraktsförhandlingar, strömlinjeformad fakturering och en central användarvänlig kontrollpanel. Kaspersky Labs tjänster kommer att finnas tillgängliga från 5 november 2018.

-Vi ser mycket fram emot det strategiska samarbete som vi nu stärker med Kaspersky Lab, vilket ligger helt i linje med vår stora satsning på världsledande tjänster och leverantörer inom Cyber Security, säger Torbjörn Schön, Value & Cloud Director på Ingram Micro.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00