Kindred stöttar Women in Tech Sweden
Hem KVINNOR INOM TECH Kindred stöttar Women in Tech Sweden

Kindred stöttar Women in Tech Sweden

Publicerat av: Redaktionen

Kindred har återigen ingått ett samarbete med Women in Tech Sweden och deltar på årets konferens den 13 maj.

Women in Tech Sweden är Nordens största teknikkonferens för kvinnor inom teknikbranschen.

Årets tema ”Level Up” uppmuntrar till ständig utveckling – både inom techföretag och för den enskilda individen.

Kindred stöttar Women in Tech Sweden i arbetet med att öka mångfalden inom techbranschenKindred Group plc (Kindred) fortsätter sitt samarbete med Women in Tech Sweden för sjätte året i rad. Women in Tech Sweden samlar 2 500 deltagare på Waterfront i Stockholm den 13 maj i syfte att nätverka, ta del av ny kunskap och dela erfarenheter.

I egenskap av co-creating partner kommer Kindred att delta på konferensen, samt arrangera en meet-up på sitt kontor (Regeringsgatan 25) den 18 maj, där bolagets medarbetare delar med sig av sin expertis och kunskap. Denna meet-up kommer att vara öppen för alla deltagare på konferensen.

”Women in Tech Sweden 2022 vill i år inspirera och stötta kvinnor i techbranschen att stanna kvar genom att tillhandahålla nätverk och verktyg. Det är vi stolta över att bidra till. Att vara en del av Women in Tech är en berikande erfarenhet och våra anställda, såväl kvinnor som män, är angelägna om att delta. Mångfald och jämställdhet är en strategisk ambition och grundläggande för att säkra talanger för vår framtida framgång. Vi vet att det är just detta som särskiljer de bästa arbetsgivarna oavsett bransch”, säger Anna Jein, Sustainability Manager Kindred Group.

”Årets tema ”Level Up” är något vi på Kindred kan relatera till. Det handlar om ständig utveckling, nya horisonter, och att driva förändring. Vilket vi på Kindred absolut kan relatera till och arbetar med att belysa i vår kultur och värderingar. Vi ser fram emot att bidra till att öka medvetenheten om värdet i en sådan ansats, inom såväl spelbranschen som i övriga näringslivet”, avslutar Jein.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00