Kingston Technology första tredjepartstillverkare med DDR5-minnen validerade för Intel-plattformar
Hem Produkt Nyheter Kingston Technology första tredjepartstillverkare med DDR5-minnen validerade nu för Intel-plattformar

Kingston Technology första tredjepartstillverkare med DDR5-minnen validerade nu för Intel-plattformar

Publicerat av: Redaktionen

DDR5 UDIMM om 16 och 32 GB fullt kompatibla med Intel-plattformar.

Kingston Technology Europe Co LLP, ett dotterbolag till Kingston Technology Company, Inc., tillkännagav idag att bolagets kommande DDR5 UDIMM har validerats av Intel för bruk på bolagets plattformar. Detta är det första och största steget i säkerställandet av kompatibilitet mellan Kingstons DDR5-lösningar och de Intel-plattformar som nyttjar minnestekniken.

Kingston Technology första tredjepartstillverkare med DDR5-minnen validerade för Intel-plattformarInledningsvis kommer Kingstons utbud av DDR5-minnen inkludera högpresterande produkter från start, från låg till hög kapacitet och i ett flertal formfaktorer för plattformar som introducerar stöd för den nya minnestekniken under det kommande året. Efter avslutat utvecklingsarbete av nästa generations DDR-minne har Kingston levererat över 10 000 DDR5 UDIMM-enheter till ledande moderkortstillverkare och partners i upptakten till lanseringen.

I över tre decennier har Kingston varit ett varumärke kunder förlitat sig på. Tidigare under veckan tillkännagav Kingston att bolaget under år 2020 var världens största leverantör av DRAM-moduler, enligt en rapport från analysfirman TrendForce. Detta var det 18:e året i rad Kingston ledde marknaden.

Med nya plattformslanseringar på horisonten växlar Kingston nu upp för att möta marknadens krav på DDR5-moduler. Till denna kommande lansering för Kingston med sig förbättringar inom prestanda, dataskydd, densitet och skalbarhet för framtiden.

– Vi ser fram emot att visa upp våra nya DDR5-produkter som vi gjort betydande investeringar i inför den stundande lanseringen. Genom att ha varit proaktiva med bland annat inköp till våra tillverkningsled kommer vi kunna möta den höga efterfrågan på DDR5, trots global komponentbrist. Kingston Is With You vare sig du är en av våra partners eller konsument, och vi är här för att visa vägen med nästa generations minnen.”

Kingstons minnen täcks av begränsad livstidsgaranti, fri teknisk support och legendarisk tillförlitlighet signerad Kingston. För mer information, se kingston.com.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>