Microsoft SQL Server 2016 släpps idag
Hem PRODUKT NYHETER Microsoft SQL Server 2016 släpps idag

Microsoft SQL Server 2016 släpps idag

Publicerat av: Redaktionen

Idag lanserar Microsoft nya SQL Server 2016. Dataplattformen SQL Server 2016 är mycket mer än bara en databas.

Anders-Wendt-_Azure_2

Anders Wendt, chef för molnplattformar Microsoft Sverige.

Den möjliggör också skapandet av affärskritiska och intelligenta appar och erbjuder mer avancerat beslutsstöd. Den nya dataplattformen genomsyras även av bättre säkerhet och skalbarhet.

– Vårt svenska samhälle är extremt uppkopplat och våra kunder har väldigt välutvecklad IT, därför kommer SQL 2016 helt rätt i tiden. Med den senaste versionen kan vi nu möta kundernas nuvarande och framtida behov av dataanalys, för att hjälpa dem vidare i deras digitaliseringsprocess, säger Anders Wendt, chef för molnplattformar på Microsoft Sverige.

Kunder och partner kan börja dra nytta av fördelarna med Microsoft SQL server 2016 redan idag, och det finns ett extra förmånligt erbjudande för de som flyttar från konkurrerande databasplattformar.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00