Netgain AB förvärvar Loca företagspartner AB
Hem NyheterFöretagsnyheter Netgain AB förvärvar Loca företagspartner AB

Netgain AB förvärvar Loca företagspartner AB

Publicerat av: Redaktionen

Netgain etablerar sig i Östersund genom förvärv av Loca Företagspartner AB.

Loca är specialistkonsulter inom Governance Risk & Compliance i systemplattformen ServiceNow.

Förvärvet är en del av Netgains tillväxtresa mot att bli en marknadsledande leverantör av kompetens inom automatisering.     

Loca består idag av fyra konsulter med specialistkompetens inom Governance Risk & Compliance, ITSM och ServiceNow med erfarenhet av OnPrem-installationer. Bolagen har dessutom en lång och upparbetad relation genom tidigare samleveranser.

Netgain AB förvärvar Loca företagspartner AB

Eva Sandberg, VD Netgain, Andreas Lötebo, VD Loca

– Vi är väldigt glada över att nu välkomna Loca och dess medarbetare till Netgain och vår familj. Detta förvärv stärker oss med seniora konsulter och nya erbjudanden inom GRC-området, säger Eva Sandberg, VD Netgain.

– Att bli en del av Netgain passar oss utmärkt. Loca har tidigare jobbat med Netgain i olika projekt med gott resultat och vi vet att vi trivs ihop. Att fortsätta vår satsning på Governance Risk & Compliance inom Netgain är något vi ser fram emot mycket, säger Andreas Lötebo, VD Loca

Netgain förvärvar 100 procent av aktierna i Locas verksamhet. Avtalsdag och tillträde är den 4 oktober 2022.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>