Nexer går med i Microsoft Business Applications 2022/2023 Inner Circle
Hem NYHETERMOLNTJÄNSTERMICROSOFT Nexer går nu med i Microsoft Business Applications 2022/2023 Inner Circle

Nexer går nu med i Microsoft Business Applications 2022/2023 Inner Circle

Publicerat av: Redaktionen

Microsoft tillkännagav nyligen att Nexer Group har lagts till i det prestigefyllda Microsoft Business Applications Inner Circle-programmet, på grund av sina enastående prestationer och imponerande tillväxt under de senaste två åren.

Inner Circle-medlemmar samarbetar med Business Applications-chefer från Microsoft och andra Inner Circle-medlemmar under hela året genom en serie virtuella möten.

Dessa Microsoft Teams-möten äger rum varje månad och behandlar ämnen som valts ut av communityn för att driva verksamheten framåt, samt skapar möjlighet för frågor att besvaras direkt av informationsägaren.

”Er enastående prestation har placerat er i en elitgrupp av våra mest strategiska Microsoft Business Applications-partners från hela världen. Jag vill tacka er för ert engagemang för våra gemensamma kunder, såväl som ert engagemang för affärsexpertis. Vi är oerhört glada över era prestationer och välkomnar er till gruppen!” säger Peter Jensen, Partner Strategy Lead – Microsoft Business Applications.

Nexer går med i Microsoft Business Applications 2022/2023 Inner Circle

Nexer Group har lagts till i det prestigefyllda Microsoft Business Applications Inner Circle-programmet för 2022/2023

”Vi uppskattar den här möjligheten, och det är ett stort erkännande som bevisar att vårt hårda arbete, engagemang och drivkraft som en pålitlig, global Microsoft-partner för våra kunder är rätt väg framåt”, säger Jonas Steffensson, VD för Nexer Enterprise Applications.

Nexer är framtidens teknikföretag som leder den digitala revolutionen och ökar sina kunders förmåga att växa och utvecklas, vilket ger insikter för att fatta rätt beslut när de står inför utmaningar.

Nexer erbjuder global expertis, kunskap, rådgivning och specialiserade lösningar inom strategi, teknik och kommunikation. Nexer Enterprise Applications är en del av Nexer Group och har kunskap om alla Microsoft-teknologier samt levererar flera projekt inom Microsoft Dynamics 365 Finance, supply chain, handel, kundservice, försäljning, marknadsföring, fältservice och Power Platform. Partnerskapet med Microsoft, i kombination med Nexers totala erbjudanden, skapar en global partner som kan möta även de mest krävande utmaningarna.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00