Nu lanserar Dell Technologies nya moln-lösningar tillsammans med VMware
Hem NyheterMolntjänster Nu lanserar Dell Technologies nya moln-lösningar tillsammans med VMware

Nu lanserar Dell Technologies nya moln-lösningar tillsammans med VMware

Publicerat av: Redaktionen

De nya lösningarna kommer hjälpa organisationer hantera, konsumera och agera på kritiska data.

”Organisationer förlitar sig allt mer på att moln-tjänster och annan framväxande teknik förblir konkurrenskraftig i dagens krävande affärsklimat. Mer än 90 procent av företagen förlitar sig i dag på en blandning av privata moln, olika offentliga moln och befintlig infrastruktur” säger Jeff Boudreau, president och general manager för Dell Technologies Infrastructure Solutions Group.

”Dagens lansering förstärker det värde Dell och VMware erbjuder tillsammans och visar ytterligare på vårt engagemang för att leverera teknik som förenklar hur organisationer kan använda teknik för att ta sig framåt.”

Nu lanserar Dell Technologies nya moln-lösningar tillsammans med VMwareDell och VMware hjälper kunderna förenkla sin resa i flera moln

Dell och VMware erbjuder nu säker och avbrottsfri drift i flera molnmiljöer. Det nya erbjudandet ger organisationer möjlighet att flytta data över olika molnmiljöer och att genom transparenta kostnader skala resurser. För att hjälpa organisationer att skydda sina uppgifter och undvika potentiella hot mot verksamheten, hjälper multi-cloud lösningen organisationer att uppfylla lokala lagstiftningskrav och att skydda dem mot skadliga attacker med ett inbyggt cyberskydd.

”I takt med att kunder digitaliserar sina företag förväntar de sig att deras infrastruktur levererar enkelhet, oavsett var den körs”, säger Mark Lohmeyer, senior vice president och general manager för Cloud Infrastructure Business Group på VMware.

Dell Technologies och VMware hjälper kunderna att uppnå enkelhet, säkerhet och drift i företagsklass i molnet. Tjänsten ger kunderna kraften som finns i samverkan mellan Dell Technologies och VMware för att hjälpa kunderna att använda en smidigare och flexiblare molninfrastruktur för att få bättre affärsresultat.”, säger Steven Kouvo, Core Technology Service Group för Boston Scientific.

Lösningarna kan användas med VMware Tanzu, vilket innebär att kunder kan bygga, testa och köra molnbaserade applikationer tillsammans med traditionella applikationer. Lösningarna kan också användas med VMware HCX för att flytta data över flera av de moln som ingår i tjänsten, vilket eliminerar behovet av att modifiera applikationer för olika molnmiljöer.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>