NOTE väljer IFS för sin globala expansion
Hem NYHETERMOLNTJÄNSTER NOTE väljer IFS för sin globala expansion

NOTE väljer IFS för sin globala expansion

Publicerat av: Redaktionen

NOTE, en av de ledande kontraktstillverkarna i norra Europa, har valt IFS Cloud i en strategisk satsning för att effektivisera och automatisera affärsprocesser, få bättre översikt över verksamhetens olika delar och fortsätta driva på tillväxten.

Implementeringen av IFS Cloud innebär att NOTE kommer ersätta flera äldre system med en enhetlig plattform för både ERP och EAM, som kommer att stötta NOTE under sin expansionsfas.

Molnlösningen gör det möjligt för NOTE att främja företagets innovation och skapa mer värde för deras kunder, men ger också möjlighet att vidareutveckla IT-säkerheten, bli effektivare, samt utnyttja stordriftsfördelar

IFS Cloud kommer dessutom att lägga grunden för en komplett IT-plattform för företagsinterna affärer, inköp, planering och underhåll. Plattformen möjliggör också att NOTE kan fullfölja deras förvärvsstrategi på ett konkurrenskraftigt sätt.

– Vi expanderar och växer snabbt, samtidigt som vi genomgår en digitalisering, säger Johannes Lind-Widestam, VD på NOTE. Vi behövde en partner som förstår vår kärnverksamhet och som kan stötta oss när vi expanderar genom att anställa fler medarbetare och förvärva företag. Vi letade efter ett enhetligt system som kan hantera vår utveckling och vi tror att IFS, med deras IFS Cloud-lösning, lever upp till detta.

NOTE kommer införa en omfattande uppsättning av IFS Cloud-moduler. Funktionaliteten kommer sträcka sig över flera områden så som tillverkning, ekonomi, projektledning, inköp, flödesekonomi, underhåll, kundhantering och HR-administration. Det ambitiösa projektet kommer ge 1200 användare på 11 anläggningar i fem länder tillgång till affärssystemet. Installationen levereras av Addovation och påbörjades i början av november tidigare i år.

NOTE väljer IFS för sin globala expansion– NOTE är ett av de snabbast växande företagen i sektorn för kontraktstillverkning, som i sin tur är en växande marknad i Europa, säger Ann-Kristin Sander, Nordenchef på IFS. Trots det utmanande makroekonomiska läget är de i en expansionsfas, tack vare att de är medvetna om vikten av en proaktiv strategi för att gynna sin tillväxt och vara konkurrenskraftiga på marknaden. På IFS utgår vi alltid från ett branschperspektiv och vi har mycket god erfarenhet av att hjälpa just kontraktstillverkare. Vi ser fram emot att stödja NOTE i deras verksamhet och bidra till deras fortsatta framgång.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00