Nu presenteras Årets Partner på Partner Inspiration Day
Hem NYHETERMOLNTJÄNSTERMICROSOFT Nu presenteras Årets Partner på Partner Inspiration Day

Nu presenteras Årets Partner på Partner Inspiration Day

Publicerat av: Redaktionen

Nu är årets upplaga av Partner Inspiration Day över.

Under eventet delade Microsoft Sverige med sig av morgondagens trender och spaningar i en alltmer digitaliserad värld för de hundratals partner som deltog.

Dessutom utsågs även 13 partnerföretag som utmärkt sig på olika sätt under det gångna året till Årets Partner.

”Partner Inspiration Day är en av årets höjdpunkter och jag är otroligt stolt över den stora uppslutningen bland våra partner under årets event. Vårt partnernätverk är en av de absolut viktigaste faktorerna för oss att kunna realisera vårt mål om att göra Sverige konkurrenskraftigt och världsledande genom hållbar digitalisering. Därför är det mycket glädjande att vi ser samma möjligheter och är enade kring hur vi tillsammans ska arbeta för att driva Sveriges fortsatta digitaliseringsresa”, Therése Treutiger, ansvarig för Microsofts partnerverksamhet i Sverige.

Under Microsoft Partner Inspiration Day utsågs även totalt 13 partner som utmärkt sig inom respektive kategori inom Microsofts ekosystem.

Här är vinnarna på Microsoft Partner Inspiration Day 2022 och deras motiveringar:

Årets App Innovation Partner – Active Solution

En hårt arbetande partner som ständigt kommer på nya och smarta lösningar. Vinnaren till kategorin överraskar alltid oss med vad som går att göra med den senaste teknologin, där partnerns BankID-lösning är ett klockrent exempel på detta.

Årets Azurepartner – Advania

En partner som sätter kunden centrum och haft stor framgång. Partnern använder skickligt sin erfarenhet kring hur man driftar kundmiljöer på ett standardiserat sätt samt expertisen som de erbjuder befintliga kunder med sin molnresa.

Årets Compliance Partner – Exobe

Partnern har under lång tid arbetat med våra erbjudanden inom produktivitet, säkerhet och efterlevnad och har varit djupt engagerade tillsammans med kunder kring frågor som riskutvärdering och riskhantering.

Årets Hållbarhetspartner – KPMG

Partnern har byggt en smidig lösning ovanpå Cloud for Sustainability som gör det möjligt för företag att mäta, följa upp och rapportera enligt den nya lagstiftningen. Partnern kan dessutom använda sin globala kunskap att hjälpa kunden nå sina hållbarhetsmål.

Nu presenteras Årets Partner på Partner Inspiration DayÅrets ISV Partner – Artificial Solutions

Partnern är en stark förespråkare för såväl Azure som flera andra Microsoft lösningar. De har vuxit enormt på marknaden och vi ser fram emot att få följa deras resa.

Årets Modern Work-partner – Nexer

Partnern har lyft medarbetarupplevelsen markant hos företag inom samtliga kundsegment genom att föra samman kommunikation, kunskap, utbildning, resurser och insikter med hjälp av Viva som en av de första partnerna i Sverige.

Årets Säkerhetspartner – Onevinn

Partnern har ett proaktivt samarbete med Microsoft och har under året konsekvent varit engagerad tillsammans med Microsoft i allt från gemensamma GTM aktiviteter till framtagandet av nya erbjudanden på Microsofts säkerhetsplattform. Detta har resulterat i flera nya affärer där vi tillsammans har gjort svensk digitalisering säkrare!

Årets Surfacepartner – Co-Ideation

Partnern har med stor kompetens visat för kunder hur man kan dra nytta av Surface-plattformen för att få ut mer av sin Microsoft miljö. De har demonstrerat och implementerat nya mötesrumsmöjligheter med Microsoft Surface och vidgat synen på hur vi i framtiden kan jobba på ett mer kreativt sätt i en hybrid vardag.

Årets Transformationspartner – EY

Partnern har drivit transformationsagendan med våra gemensamma kunder inom flera områden, vilket har resulterat i flera strategiska vinster inom områdena säkerhet, hållbarhet, augmented reality samt Dynamics. Partnern har vidare visat sig kunna driva den strategiska diskussionen tillsammans med våra kundteam och ledning.

Årets AI-partner – Capgemini & Sogeti

En global partner med lokal förankring som ständigt utmanar och kommer på nya lösningar till problem. Utöver detta har de lyckats bra med paketeringen av en komplex produkt.

Årets SMB-partner – Arrow

Under ett år med väldigt många förändringar i kanalen har partnern på ett fantastiskt sätt guidat andra Microsoft-partner genom lanseringen av vår nya kommersiella modell, New Commerce. Genomtänkta utbildningsinsatser, coachning och många långa timmar av hårt arbete gör att partnern utses till Årets SMB-partner.

Årets Bizapps F&O Partner – Columbus

En partner som ständigt fyller på med spännande kundnamn i pipen, förflyttar en stor del av kundbasen i Sverige till molnet med Dynamics 365 F&O men som också stöttar kunderna i sin förändringsresa, och gör kunden redo för en digital omställning. Att dessutom kunna arbeta med hela Microsofts moln och workloads gör att årets F&O partner är Columbus.

Årets Bizapps CE Partner – Fellowmind

En partner som transformerar kundernas resa in i Customer Engagement-plattformen, där Sales ofta är kärnan. Att man dessutom ständigt arbetar med nästa workload och har en tydlig Power Platform-strategi gör att Fellowmind är en självklar plats som årets CE Partner.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00