Nu tar InterSystems hand om driften av sin dataplattform på Amazon – kunderna slipper
Hem NYHETERMOLNTJÄNSTERAWS Nu tar InterSystems hand om driften av sin dataplattform på Amazon – kunderna slipper

Nu tar InterSystems hand om driften av sin dataplattform på Amazon – kunderna slipper

Publicerat av: Redaktionen

InterSystems som gjort sig ett namn med innovativa lösningar för datahantering lanserar InterSystems IRIS data platform and InterSystems IRIS for Health som fullservicetjänster på den populära publika molnplattformen Amazon Web Services (AWS).

Nu tar InterSystems hand om driften av sin dataplattform på Amazon – kunderna slipper

Scott Gnau, ansvarig för dataplattformar på InterSystems

Det innebär att InterSystems tar hand om all administration och övervakning av tjänsterna, så att kunderna kan ägna sig åt att lösa sina utmaningar med hantering av information.

Med InterSystems fullservicetjänster på AWS hanteras prestanda, säkerhet, tillgänglighet och annat som hör till den dagliga driften helt av InterSystems. Det gör det enklare för en kund att fokusera på sin kärnverksamhet, i stället för att ägna sig åt installationer av mjukvara, skötsel av infrastruktur, övervakning, att garantera hög tillgänglighet, säkerhetsuppdateringar och uppgraderingar.

“Vi sköter om design av och planering för tjänsterna på AWS, och ser till att de är säkra och skalbara, med goda prestanda. Kunderna får fördelarna med molnet, utan den komplexitet som hör till om de sköter driften själva”, säger Scott Gnau, ansvarig för dataplattformar på InterSystems.

InterSystems IRIS som är en plattform för hantering av databaser, interoperabilitet och dataanalys kan köras på alla populära publika molnplattformar, och även i multimoln- och hybridmiljöer. Med InterSystems IRIS slipper man integrera olika tekniklösningar för att koppla ihop databaser och applikationer som finns i avskilda silos. Det gör att det blir enklare att bygga applikationer som drar nytta av maskininlärning med höga prestanda.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00