Nu tas mobil laddning till en ny nivå

Det Svenska varumärket UNISYNK lanserar nu ett nytt sortiment av premium-laddare för mobila enheter.

Nu tas mobil laddning till en ny nivå 1Genom sofistikerad ingenjörskonst och viljan att utveckla maximalt värdeskapande produkter skapar UNISYNK nu något unikt i en produktkategori som i sig inte är speciellt unik. Det tydliga målet med denna nya generation av laddare är att överträffa alla de förväntningar man som användare kan ha på den här typen av produkter.

Tripler

Det här förmodligen den mest mångsidiga och funktionella multiladdare som finns på marknaden idag. Redan innan lansering belönades Tripler med det prestigefyllda designpriset Reddot award. Produkten har 2.4 A i varje uttag, vilket ger den tillräckligt med kraft för laddning av tre iPads samtidigt. Dess mångsidiga funktionalitet är anpassad för att kunna fästas på väggen, under bordet, hängas i exempelvis en lampskärm eller bara ligga fritt på bordet. Tripler lämpar sig därmed för alla användningsområden som i hemmet, på ontoret, under resor eller i offentliga miljöer.

Tripler finns i både svart och vitt utförande och rekommenderat pris är 499 kr inkl. moms.

Väggladdare

Det här är en väggladdare som kan beskrivas som världens mest kompakta och värdegivande laddare med 2.4 A. Den här väggladdaren har ett samspel mellan funktion, användbarhet och estetik på ett sätt som gör den helt unik. Utöver det faktum att den levererar maximalt med styrka för alla mobila enheter så har den även integrerade mervärden som en smart ögla för praktisk kabelhantering samt en mobilhållarfunktion genom en urgröpning i ytterhöljet.

Väggladdaren finns paketerad med de olika laddkablarna och men även som en separat produkt. Rekommenderat pris för paketering med laddkabel är 249 kr  inkl. moms för micro-USB samt 349 kr inkl. moms för USB-C och lightning. Rekommenderat pris för endast väggladdaren är 229 kr inkl. moms.

Laddkablar

Dessa laddkablar är fullmatade med värdeskapande egenskaper. Hållbarheten är maximerad genom att vara förstärkt med kevlar, flätad nylon och extra förstärkning vid anslutningslederna. Utöver detta ges mervärden som färgkodning för snabbare igenkänning, handikappanpassning genom blindskrift (moon) samt en praktisk kabelklämma för smidig hantering.

Rekommenderat pris för laddkabel med micro-USB är 149 kr inkl. moms. Laddkabel med USB-C eller lightning har ett rekommenderat pris på 249 kr inkl. moms.

Tredjepartscertifiering & elsäkerhet

UNISYNK har valt att tilläggscertifiera alla sina produkter som kopplas in till elnätet (230VAC) med en tredjeparts-certifiering av det välkända TÜV/GS. Produkten genomgår där kontinuerliga och omfattande tester.

Till skillnad från CE-märkningen, som bara är en självdeklarering från tillverkaren, så är TÜV-certifieringen en garanti för att produkten är och alltid förblir desamma densamma som den produkt som ursprungligen testats.

Nytt samarbete med distributören IsiCom

I samband med denna lansering inleds även samarbete med IsiCom AB, värdeadderande distributör inom IT/Telecom.

”Vi på UNISYNK strävar alltid efter högsta möjliga kvalitet i precis allt vi gör. Av just den anledningen känner vi att IsiCom, vars affärsidé är att leverera just kvalitet i allt de gör, är den perfekta samarbetspartnern för oss. Vi ser fram emot en mycket spännande tid framöver då vi tillsammans med IsiCom ska ta kategorin ström till helt nya höjder.” – Gabriel Olsson, delägare Universal Creations