Hem KVINNOR INOM TECH Ny vd för Nordlo Malmö

Ny vd för Nordlo Malmö

Publicerat av: Redaktionen

[KVINNOR PÅ KANALEN] Nordlo, Nordens nya IT- och digitaliseringspartner, anställer en ny vd till sitt dotterbolag i Malmö.

Ny vd för Nordlo Malmö 2

Johanna Mangelin, vd Nordlo Malmö och Fredrik Almén, koncernchef Nordlo.

Ny vd blir Johanna Magnelin, som närmast innehaft rollen som ansvarig för affärssystem på Office Management.

– Vi är väldigt glada att Johanna vill anta utmaningen, hon har en gedigen erfarenhet och spetskompetens inom flera av de områden som Nordlo kommer dra nytta av för att stärka sin position i Skåneregionen, säger Fredrik Almén, koncernchef Nordlo.

Johanna Magnelin efterträder Ola Granquist och tillträder som ny vd för Nordlo Malmö den 1 februari 2020. Hon har de senaste åren varit ansvarig för affärssystem på Office Management samt affärsområdesansvarig och vice vd på Office IT-Partner i Helsingborg. Uppdragen i dessa bolag har bestått i att hjälpa företag att digitalisera sina verksamheter. Det har handlat om att förenkla och effektivisera verksamhetsprocesser med automatik, att utveckla och ständigt förbättra stöd- och nyckelprocesser samt att förändra och driva innovation med stärkt konkurrenskraft som resultat.

– Det är en riktigt rolig utmaning att anta vd-rollen för Nordlo Malmö. Jag brinner för att träffa företag, förstå deras verksamhet och hitta lösningar som gör deras vardag enklare och mer lönsam med hjälp av IT, säger Johanna Magnelin, ny vd Nordlo Malmö.

Nordlo Malmö AB består idag av cirka 20 medarbetare. Bolaget levererar i huvudsak tjänster inom infrastruktur (molntjänster, nätverk, drift, förvaltning) och arbetsplats, som handlar om att ge medarbetare rätt IT-stöd i form av datorer, mobila enheter, licenser och support för desamma. Förutom rekrytering av ny vd har Stefan Cumtell rekryterats till ny försäljningschef.

– Att stärka upp Nordlo Malmö är ett led i vår satsning på Skåneregionen, där vi även tittar på andra tillväxtalternativ, säger Fredrik Almén, koncernchef Nordlo.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00