Ny VD för Ingram Micro Sverige
Hem DISTRIBUTÖRINGRAM MICRO Ny VD för Ingram Micro Sverige

Ny VD för Ingram Micro Sverige

Publicerat av: Redaktionen

[KANALRÖST] Vi kan idag med glädje meddela att vi anställt William van Kerkvoorde som ny VD för Ingram Micro Sverige.

William van Kerkvoorde, Lenovo Sverige

William van Kerkvoorde som ny VD för Ingram Micro Sverige

William kommer senast från Lenovo där han under de senaste 6 åren haft rollen som VD. Innan dess har han haft ledande internationella roller inom såväl logistik, produkt, försäljning och övrigt ledarskap under de senaste 20 åren.

William förstärker ett redan starkt svenskt team och kommer med sin långa erfarenhet kunna utveckla organisationen och vårt erbjudande ytterligare.

”Jag ser fram emot att få William med i vår organisation för att i samarbete med honom fortsätta att bidra till våra partners positiva affärsutveckling med fokus på god service till befintliga och framtida kunder”, säger Ulrich Egeskov.

Ingram Micro har under det gångna året förstärkt sin position som Nordens största totalleverantör inom IT och Telekom genom expansion till de övriga nordiska länderna. Vi kan nu erbjuda hela vårt tjänsteutbud på samtliga marknader.

Cloud
Vi har bred kompetens av molnteknik och bidrar med försäljningsstöd, drift, leveransservice och en förenklad inköpsprocess. Detta ger er de bästa förutsättningarna för att lyckas i molnet.

Produkt och Distribution
Ingram Micro har distribuerat IT- och telekomprodukter på den svenska marknaden i över 20 år och har en mycket stark marknadsnärvaro.

Logistik och Tjänster
Vi har kunskapen och systemen för hela leveranskedjan och kan med anpassade lösningar hjälpa er att få tillgång till nya kanaler och marknader.
William tillträder tjänsten den 1 september och tar då också plats i den Nordiska ledningsgruppen och rapporterar till Ulrich Egeskov, Vice President Nordic.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00