Nya generationen av Windchill ger SaaS PLM-fördelar för digital transformation
Hem DISTRIBUTÖRTECH DATA Nya generationen av Windchill ger SaaS PLM-fördelar för digital transformation

Nya generationen av Windchill ger SaaS PLM-fördelar för digital transformation

Publicerat av: Redaktionen

PTC påskyndar kundernas SaaS-resor med nya Windchill+

 PTC (NASDAQ: PTC) tillkännager idag tillgängligheten av Windchill+™-programvaran för produktlivscykelhantering (PLM).

Windchill+ är en ny generation av företagets marknadsledande Windchill®-programvara, som levereras via en modern software-as-a-service (SaaS)-arkitektur. Windchill+ drar nytta av fördelarna med SaaS, vilket underlättar samarbete kring produktdata och möjliggör för produktutvecklingsföretag att snabbare få ut produkter på marknaden och att påskynda PLM-distributionen.

Nya generationen av Windchill ger SaaS PLM-fördelar för digital transformation

Nya generationen av Windchill ger SaaS PLM-fördelar för digital transformation

“I över två decennier har många av världens mest sofistikerade tillverkningsföretag använt sig av Windchill för design, utveckling och tillverkning av sina produkter,” säger Jim Heppelmann, VD och koncernchef, PTC. “Windchill+ möjliggör en ny spännande framtid för vår Windchill-produktlinje och levererar den fulla digitala transformationskraften hos PLM, samtidigt som den förenklar driftsättning, användning och uppgraderingar genom användningen av modern SaaS-arkitektur.”

Analytiker uppskattar att tillverkare investerade mer än 450 miljarder dollar i digitala transformationsinitiativ under 2021, då användandet av SaaS accelerade delvis på grund av den globala pandemin. PLM ses av många företag alltmer som en ryggrad till digital transformation och SaaS PLM-lösningar ses nu som ”källsystemet för produktdata som upprätthåller kontinuitet över en digital tråd som kopplar samman människor, processer och komplexa system i en sluten slinga som sträcker sig över hela produktens livscykel,” enligt Frank Della Rosa, Research Vice President, SaaS, Business Platforms och Industry Cloud på IDC.

Windchill+ kombinerar de transformationsfördelar som finns i en modern SaaS-arkitektur med den hastighet, smidighet och öppenhet som PLM erbjuder.  Genom att anamma SaaS kan kunder minska eller ta bort sina äldre lokala applikationer och lösningar. Kunder kan snabbt och smidigt gå från PLM-implementering till full användning, samt enkelt påskynda PLM-införandet över hela organisationen. Windchill+ möjliggör också snabbare, enklare och säkrare samarbete med externa leverantörspartners. PTC kommer att utnyttja SaaS-arkitekturen i Windchill+ för att leverera nya versioner och PLM-möjligheter till kunder över tid.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00