HCL Technologies utökar globalt partnerskap med Avaloq
Hem NYHETERTECH NEWS HCL Technologies utökar globalt partnerskap med Avaloq

HCL Technologies utökar globalt partnerskap med Avaloq

Publicerat av: Redaktionen

HCL Technologies (HCL), ett ledande globalt teknikföretag, har utökat sitt globala partnerskap med Avaloq, en ledande leverantör av digitala banklösningar.

HCL kommer nu att utveckla ett livscykelhanteringscenter i världsklass för Avaloqs kunder och investera i fortlöpande utbildning och utveckling för HCL-team som arbetar med Avaloqs produkter.

Dessa investeringar kommer att kombinera HCL:s djupa kunskap inom finansiella tjänster med Avaloqs expertis inom digital förmögenhetsförvaltningsteknologi, för att påskynda innovation inom branschen.

Det nya centret för livscykelhantering kommer att utnyttja HCL:s ramverk för digital transformation (FENIX 2.0) och nästa generations AI- och automationsprodukter (DRYiCE™) för att öka effektiviteten. HCL utvecklar sina förmögenhetsförvaltningsteam globalt genom att registrera dem i specialiserad utbildning från Avaloq Academy och bygga programspecifika kompetenser. Vid sidan av HCL:s förmögenhets- och kapitalförvaltningslösningar kommer detta utökade partnerskap att göra det möjligt för fler finansinstitutioner att utnyttja Avaloqs innovativa teknologi och tjänster på sin digitaliseringsresa.

HCL Technologies utökar globalt partnerskap med Avaloq

Rahul Singh

”När Avaloq fortsätter sin internationella expansion, siktar vi på att ge mer flexibilitet till vår implementeringskapacitet och stödja vår långsiktiga tillväxt”, säger Martin Greweldinger, Co-Chief Executive Officer, Avaloq.

”Därför är vi glada över att utöka vårt befintliga partnerskap med HCL för att utnyttja dess starka globala närvaro och dess domänkunskap inom finansiella tjänster för att ge banker och förmögenhetsförvaltare tillgång till våra produkter och tjänster i många olika regioner över hela världen.”

”Vi observerar en enorm ökning av efterfrågan på digital förmögenhet och tillgångsförvaltningskapacitet globalt”, säger Rahul Singh, VD för Financial Services and Digital Process Operations, HCL Technologies. ”Denna trend drivs av den fortsatta uppkomsten av nya tillgångsklasser som kryptovaluta, som bara kommer att fortsätta i framtiden. HCL:s kundupplevelsefokuserade tillvägagångssätt gör det möjligt för oss att arbeta med kunder över hela världen för att driva innovation och säkerställa att de förblir i framkant av dessa förändringar. Vi är glada över att utöka vårt partnerskap med Avaloq eftersom det är en ledande leverantör av förmögenhetsförvaltningsteknologi och tjänster.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00