Nya plattformar och partnerskap frigör värde i nätverkens ytterkanter
Hem LEVERANTÖRDELL Nya plattformar och partnerskap frigör värde i nätverkens ytterkanter

Nya plattformar och partnerskap frigör värde i nätverkens ytterkanter

Publicerat av: Redaktionen

Dell Technologies presenterar nu nya lösningar och partnerskap för att utvinna mer värde från de data som finns i nätverkens ytterkanter (edge).

Nya plattformar och partnerskap frigör värde i nätverkens ytterkanter

Jeff Boudreau, Dell Technologies

Nyheterna är en del av företagets edge-strategi, som innebär fullt integrerat teknik som kan köras på flera olika moln och applikationer.

Enheter som används i nätverkens ytterkanter skapar allt mer data. Analysföretaget Gartner förutspår att mer än 50 procent av den data som företag genererar kommer skapas och hanteras utanför datacenter och moln redan år 2022. Dell Technologies leder utvecklingen när det gäller data i nätverkens ytterkanter genom att dra nytta av företagets erfarenhet inom distribuerad datakraft, skalbarhet och dess logistikkedja.

“Data är valuta i en digital värld och kunder behöver kunna skapa intäkter från sina data,” säger Jeff Boudreau, ansvarig för Infrastructure Solutions Group på Dell Technologies.

“Nätverkens ytterkant har på kort tid konkurrerat ut både datacenter och publika moln när det gäller att ge organisationer värdefulla insikter. Genom att ha datakraft, lagring och analys på platsen där data skapas erbjuder vi dessa insikter i realtid och skapar nya möjligheter för företag.”

Nya lösningar och partnerskap:

  • Dell EMC Streaming Data Platform: Plattformen har uppdaterats för att erbjuda kraftfull realtidsanalys i nätverkets ytterkant. Det gör den ideal för att fånga in, lagra och analysera dataströmmar i realtid.
  • Dell Technologies manufacturing edge reference architecure med PTC: Partnerskapet med PTC kommer hjälpa tillverkningsföretag att utvinna insikter från arbetsstationer, datorer, mobila enheter och annan typ av utrustning i tillverkningsmiljön. Genom att få tillgång till alla data från nätverkets ytterkant på en plats ökar leveranssäkerheten, och företag minskar de operativa kostnaderna och får större möjligheter till att ta bättre beslut i realtid. Lösningarna tillsammans med PTC levereras som tjänster och kan integreras med APEX privata moln.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00