Oracle kommer att leverera kraftfulla och säkra generativa AI-tjänster för företag
Hem LEVERANTÖRORACLE Oracle ska leverera kraftfulla och säkra generativa AI-tjänster för företag

Oracle ska leverera kraftfulla och säkra generativa AI-tjänster för företag

Publicerat av: Redaktionen

Oracle har en unik position för att leverera generativa AI-tjänster som sträcker sig från applikationer till infrastruktur som hjälper företag att lösa dagens mest komplexa utmaningar Oracle samarbetar med Cohere för att tillhandahålla generativa AI-tjänster 

Oracle har tillkännagivit sina planer på att utveckla kraftfulla, generativa AI-tjänster för organisationer över hela världen.

Oracle kommer att tillhandahålla generativa AI-tjänster för att hjälpa organisationer att automatisera end-to-end affärsprocesser, förbättra beslutsfattandet och förbättra kundupplevelserna, i samarbete med Cohere, en ledande AI-plattform för företag.

Oracles generativa AI-tjänster bygger på Oracle Cloud Infrastructure (OCI) och utnyttjar Oracles unika Supercluster-funktioner, spänner över applikationer till infrastruktur och syftar till att ge de högsta nivåerna av säkerhet, prestanda och värde i branschen.

”Endast Oracle kan erbjuda en komplett end-to-end-plattform för generativ AI, med avancerad säkerhet, förstklassig datahantering och en omfattande portfölj av molnapplikationer som kan hantera alla affärsproblem”, säger Clay Magouyrk, executive vice president, Oracle Cloud Infrastructure.

”Vårt partnerskap med Cohere kommer att göra det möjligt för våra kunder att enkelt integrera generativ AI i sin verksamhet. Med hjälp av Cohere’s grundläggande modeller kan kunderna på ett säkert sätt integrera sina egna data för att träna specifika modeller, distribuera dem på förstklassig AI-infrastruktur genom OCI och uppleva affärsfördelarna omedelbart i sina applikationer.”

Cohere tränar generativa AI-modeller på OCI 

Genom partnerskapet kommer Cohere att träna, bygga och distribuera sina generativa AI-modeller på OCI. OCI är unikt positionerat för att köra AI-arbetsbelastningar eftersom det levererar GPU-klusterteknik med högsta prestanda och lägsta kostnad, med en skala på över 16 000 H100 GPU:er per kluster, mycket låg latens och RDMA-nätverk med högsta bandbredd i molnet. Detta kommer att möjliggöra acceleration av utbildning i stora språkmodeller (LLM) samtidigt som kostnaden minskar.

”Oracle och Cohere har ett gemensamt fokus på datasäkerhet, modellanpassning och att göra det möjligt för företag att skapa affärsvärde”, säger Martin Kon, president & COO, Cohere. ”Tillsammans kommer Oracle och Cohere att hjälpa företag över hela världen att påskynda sina AI-initiativ, skapa större värde och leverera nya nivåer av automatisering som maximerar affärsframgång – samtidigt som de säkerställer att deras data är säkra och privata.”

Oracle kommer att leverera kraftfulla och säkra generativa AI-tjänster för företagCohere-modellerna kommer också att integreras direkt i branschens mest kompletta portfölj av molnapplikationer. Genom att integrera Cohere’s språkmodeller i sina affärsapplikationer, inklusive Oracle Fusion Cloud Applications, Oracle NetSuite och Oracle branschspecifika applikationer, kommer Oracle att göra det möjligt för kunderna att snabbt och säkert använda generativ AI för att lösa sina mest angelägna affärsutmaningar.

Kombinationen av Oracles omfattande portfölj av molnapplikationer, oöverträffad expertis inom datahantering, förstklassig AI-infrastruktur och Cohere’s toppmoderna stora språkmodeller kommer att leverera:

  • Oöverträffad datasäkerhet, integritet och styrning: OCI:s generativa AI-tjänst kommer att ge kunderna fullständig kontroll över och äganderätt till sina data. Till skillnad från andra generativa AI-erbjudanden kommer Oracles generativa AI-tjänster dessutom inte att blanda kunddata. Som ett resultat kommer ett visst företags konkurrensfördel alltid att förbli dess egen. Det kommer också att finnas verktyg för att få tillgång till dataursprung.
  • Kraftfulla och högpresterande modeller: Oracles generativa AI-tjänster utnyttjar Cohere’s toppmoderna grundläggande LLM:er och kan anpassas och förbättras baserat på Oracles unika branschkunskap och datainsikter. Dessutom kan kunderna ytterligare förfina dessa modeller med hjälp av sina egna data för att öka noggrannheten för specifika affärsanvändningsfall.
  •  Embedded generativa AI-tjänster: Genom att göra generativ AI genomgripande i sin portfölj av molnapplikationer – inklusive ERP, HCM, SCM och CX – kommer Oracle att göra det möjligt för kunderna att dra nytta av de senaste innovationerna inom befintliga affärsprocesser. Oracle kommer att lansera nya modeller för hälsovård och offentlig säkerhet och integrera generativ AI i sina branschspecifika applikationer. Dessa AI-tjänster kommer att öka kunskapsarbetarnas produktivitet och effektivitet samtidigt som de frigör tid för idéer, kreativitet och värdeskapande uppgifter och förbättrar den övergripande medarbetarupplevelsen. Dessutom kommer Oracle att integrera generativa AI-funktioner i sin databasportfölj på samma sätt som man introducerade maskininlärningsfunktioner i Oracle Database och MySQL HeatWave.
  •  Generativ AI tillgänglig varhelst kunderna behöver den: Kunderna kan använda den generativa AI-tjänsten i OCI och utnyttja alla fördelar med offentliga moln för att skala lösningar på begäran, anpassa modeller och skapa privata modellslutpunkter för sin verksamhet. Dessutom kommer Oracle att leverera generativa AI-tjänster till organisationernas datacenter, så att de kan kombinera generativa funktioner tillsammans med sina lokala data och applikationer.

Generativ AI tillgänglig där kunderna behöver den: Kunderna kan använda den generativa AI-tjänsten i OCI och utnyttja alla fördelar med offentliga moln för att skala lösningar på begäran, anpassa modeller och skapa privata modelländpunkter för sin verksamhet. Dessutom kommer Oracle att leverera generativa AI-tjänster till organisationernas datacenter, så att de kan kombinera generativa funktioner tillsammans med sina lokala data och applikationer.

”Generativ AI är en fantastisk möjlighet att stödja vår verksamhet, glädja våra kunder och öka produktiviteten”, säger Kamran Zargahi, senior director, Uber. ”Vi är glada över att samarbeta med Oracle och Cohere för att uppnå dessa mål tillsammans.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00