Hem Produkt Nyheter Panasonic TOUGHBOOK befäster sin position som marknadsledande

Panasonic TOUGHBOOK befäster sin position som marknadsledande

Publicerat av: Redaktionen

För 18:e året i rad tar Panasonic TOUGHBOOK hem titeln som Europas ledande tillverkare av robusta bärbara datorer och datorplattor.

Panasonic TOUGHBOOK befäster sin position som marknadsledande 3Rangordningen baseras på en studie som nyligen genomfördes av undersökningsföretaget VDC, där de enskilda tillverkarnas omsättning värderades och sammanställdes. Studien visade att Panasonic befäster sin position som marknadsledande i Europa inom robust datorteknologi, med en omsättningsandel på 48 % av robusta bärbara datorer och företagsanpassade robusta datorplattor i Europa. Panasonics omsättningsandel är större än de fyra närmaste konkurrenternas tillsammans.

Panasonics stärkta ledarposition kan bland annat tillskrivas företagets semi-robusta bärbara dator TOUGHBOOK 55, som lanserades i september och satte en helt ny standard för semi-robusta bärbara datorer, med ökad produktivitet, flexibilitet och hållbarhet. Trots sin eleganta utformning och lätta vikt är den stryktålig, kraftfull och tillräckligt ruggad för att stå pall för en hektiskt arbetsdag. TOUGHBOOK 55 erbjuder, för första gången, användarna möjlighet att anpassa enheten efter vilka uppgifter som väntar för dagen, genom att via TOUGHBOOK Universal Bay-funktionen t ex tillföra nya grafikalternativ, en smartcard-läsare, extra minne eller en DVD/Blu-Ray-enhet.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>