Proact vinnare vid NetApps Partner Award
Hem EVENT Proact vinnare vid NetApps Partner Award

Proact vinnare vid NetApps Partner Award

Publicerat av: Redaktionen

För andra året i rad vann Proact storslam och tog hem de tre tyngsta utmärkelserna på NetApps årliga Partner Award.

Proact, Europas ledande oberoende leverantör av datacenter- och molntjänster, har återigen visat sin kompetens och styrka genom att vinna tre prestigefyllda priser vid NetApps årliga partnergala.

Proact tog hem de viktiga priserna för Årets säljare, Årets säljstöd och Årets partner för sina framgångsrika lösningar baserade på NetApps produkter och lösningar.

Proact har ett långvarigt och nära samarbete med NetApp, och erbjuder ett brett utbud av NetApp-lösningar, från traditionell lagring till hybrida molntjänster och AI-plattformar. Proact har även en djup expertis inom NetApp-teknologier, med över 200 certifierade konsulter och ingenjörer i Europa.

– Vi är mycket stolta och glada över att få dessa utmärkelser från NetApp, som bekräftar vår position som en av NetApps främsta partners i Europa. Vi vill även rikta ett tack till våra gemensamma kunder för det förtroende de visar oss. Vi ser fram emot att fortsätta leverera innovativa och värdeskapande lösningar baserade på NetApp-teknologier till våra kunder, säger Magnus Lönn, vd för Proact IT Sweden AB.

Proact vinnare vid NetApps Partner Award– Proact är duktiga på partnerskap, sådant kräver ömsesidigt förtroende, gemensam syn och en vilja att utvecklas. De har tillsammans med NetApp visat på alla de egenskaperna i kombination med en tydlig förmåga att förstå kundens behov. Med ett tydligt driv och intresse arbetar de för att säkra kunderna får ut förväntad affärsnytta ur sina investeringar, sådant imponerar. Sammantaget ger helheten en stabil grund till samarbete och partnerskap. Vi gratulerar Proact till dessa välförtjänta utmärkelser och ser fram emot att fortsätta utveckla vårt partnerskap, säger Martin Wallin, Sverigechef, NetApp.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00