Qlik samarbetar med Snowflake för analys av SAP-data i molnet
Hem NYHETERMOLNTJÄNSTER Qlik samarbetar med Snowflake för analys av SAP-data i molnet

Qlik samarbetar med Snowflake för analys av SAP-data i molnet

Publicerat av: Redaktionen

Ny lösning förenklar och snabbar upp skapandet av datadrivna arbetsflöden till nära realtid och leverans av analysredo SAP-data till Snowflake.

Qlik samarbetar med Snowflake för analys av SAP-data i molnet

Qlik utökar sitt samarbete med molnföretaget Snowflake och lanserar nu en gemensam lösning som möjliggör snabbare överföring och användning av analysfärdig SAP-data till Snowflake med Qlik Data Integration.

Qlik är Snowflake Elite Partner och 2020 Partner of the Year in Data Engineering vilket innebär att kunder och systemintegratörer utan problem kan använda denna lösning för att öka användningen och värdet av SAP-data genom analys i molnet.

– Vi ser i allt högre utsträckning att kunder använder SAP-data i sina analyser i Snowflake Data Cloud. Den här integrerade lösningen med Qlik gör det enklare för kunder och systemintegratörer att använda en pålitlig lösning för att leverera SAP-data till Snowflake för analys och åtgärder, säger Snowflake Global Partner CTO, Chris Atkinson

Lösningen utnyttjar Qliks integration med och analysexpertis av SAP-data och stöder alla kärn- och branschspecifika SAP-moduler. Genom så nära realtid som möjligt och kontinuerlig överföring av SAP-data till Snowflakes plattform, inklusive avkodning av SAP-dataskyddade datastrukturer, kan kunder nu behandla SAP-data som alla andra datakällor med de agnostiska och automatiserade datapipelinefunktionerna i Qlik Data Integration. Detta låser upp analys för tidigare otillgänglig eller svåråtkomlig data från antingen äldre lokala SAP-miljöer eller sådana som redan migrerades för att köras på en molnplattform. Den gemensamma lösningen möjliggör också användning av Qlik Data Analytics med Snowflake för insiktsgenerering, inklusive dashboards för olika affärsfunktioner i SAP, eller användning av andra BI- och analysverktyg från tredje part baserat på kundernas preferenser.

– Genom att implementera en data-as-a-service-plattform kan ABB ta över företagets beslutsfattande med snabb tillgång till global data i realtid. Kombinationen av Qliks dataintegrationsplattform som matar Snowflakes moderna datamoln med SAP och andra datakällor låser upp det dolda värdet av vår data i stor skala, vilket hjälper oss att skapa djupare insikter snabbare, säger Babu Kuttala, Chief Data & Analytics Officer på ABB.

Lösningen stöder också leveransen av den första Snowcase, ett nytt Snowflake-program som tillhandahåller case och referensarkitekturer med beprövade partners för att hjälpa systemintegratörer att påskynda molnanalysdistributioner för specifik användning. Med titeln ’Data-Driven Manufacturing Transformations’ kombinerar Snowcase Qlik Data Integration, Snowflake och andra lösningar från LTI (Canvas PolarSled och Mosaic Platform) för att leverera en end-to-end-lösning för kunder inom tillverkning som söker en datadriven transformation i Snowflakes Data Cloud.

– Kunder behöver en stark datagrund som utnyttjar nästa generations molnteknologier för att konkurrera och vinna. Vår Snowcase-integrerade lösning med Qlik är en nyckeldifferentierare för att leverera analysdata från komplexa SAP-system och etablerar kärnfunktioner för att utnyttja kraften i företagsdata över olika affärsvärdekedjor – något som är grundläggande för att bli ett datadrivet företag, säger Sachin Vyas, VP, Data, Analytics och AI på LTI.

– Vi ser en signifikant tillväxt i kundernas efterfrågan om att få större värde av deras SAP-data genom smidighet, flexibilitet och kostnadsfördelar med analys i molnet. Kunder och systemintegratörer som utnyttjar Snowflake kan snabbt och säkert använda den här gemensamma lösningen med Qlik för att enkelt påskynda processen, med fler insikter och åtgärder, säger Itamar Ankorion, SVP Technology Alliances på Qlik.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00