Salesforce Sales Cloud hjälper dig att utveckla relationen med dina affärspartners

Salesforce har nyligen lanserat en ny version av företagets Sales Cloud-lösning Partner Relationship Management (PRM). Lanseringen innebär ett flertal nyheter för både dig och dina affärspartners.

Salesforce Sales Cloud hjälper dig att utveckla relationen med dina affärspartners 1Det lönar sig att behandla affärspartners som en del av din organisation, inte minst genom att ge dem dem samma verktyg och information som dina interna säljteam.

Salesforce Partner Relationship Management (PRM) är utformat för att göra det snabbare och enklare för leverantörer att kommunicera med affärspartners.

Med den senaste versionen blir det enklare för dig att arbeta med Channel Sales, bland annat genom följande uppdateringar:

Einstein Analytics for Partners

Med detta verktyg får du goda möjligheter att förbättra företagets resultat genom dataunderbyggda rekommendationer. De intelligenta insikterna som du får genom Einstein Analytics for Partners bygger på artificiell intelligens och ger väl underbyggda råd till både dig och dina partners.

Self-Service Reports

Nu har dina affärskollegor möjlighet att själva analysera och sköta sin affärsverksamhet tack vare Self-Service Reports. I vanliga fall brukar rapporter som skickas ut till berörda partners vara statiska och inte erbjuda någon möjlighet att utforska eller segmentera data. Self-Service Reports gör det möjligt att redigera och skräddarsy rapporter efter verksamhetens behov.

Quip for Salesforce

Med ett gemensamt workspace som Quip har du och dina affärskollegor möjlighet att alltid ta del av den senast tillgängliga informationen. Ge utomstående insikt i dina årliga affärsplaner och KPI:er för att driva tillväxt och ditt företag framåt. Alltid med CRM-koppling.