Serneke och Iver förlänger ett redan långt samarbete
Hem ÅTERFÖRSÄLJAREIVER Serneke och Iver förlänger ett långt samarbete

Serneke och Iver förlänger ett långt samarbete

Publicerat av: Redaktionen

Iver har tecknat ett nytt flerårigt avtal med byggkoncernen Serneke avseende leverans av IT-drifttjänster.

Serneke erbjuder heltäckande tjänster inom entreprenad- och projektutveckling med målet att vara det mest nytänkande, engagerade och dynamiska bolaget i branschen.

Serneke och Iver förlänger ett redan långt samarbeteIver och byggkoncernen Serneke har tecknat ett nytt flerårigt avtal vilket innebär att Iver även i fortsättningen kommer vara helhetsleverantör av IT-drifttjänster till Serneke.

I Ivers leverans ingår bland annat serverdrift, Office 365-tjänster, wifi-tjänster, klientmanagering och säkerhetstjänster. Det nya avtalet är en ny förlängning på ett redan långt samarbete som inleddes redan 2009.

– Efter ett långt samarbete så väljer vi nu att förlänga vårt avtal. I en accelererad digitalisering inom både Serneke och byggbranschen behövs en flexibel, säker men också stabil infrastruktur, säger Niclas Ölander, IT-chef på Serneke.

– Det känns fantastiskt kul att ett redan långt och framgångsrikt samarbete förlängs med ytterligare en avtalsperiod. Vi har god insikt i Sernekes behov och utmaningar och vi ska även fortsättningsvis leverera en stabil, säker och flexibel IT-drift. I vårt ansvar som parter och helhetsleverantör av IT-tjänster ska vi även säkerställa att vi skapar rätt förutsättningar för Sernekes fortsatta digitala transformation, säger Magnus Furmarker, VP Business Development, på Iver.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00