Sivers Semiconductors och Kreemo lanserar idag världens första Metaverse 360[o] 5G-modul
Hem PRODUKT NYHETER Sivers Semiconductors och Kreemo lanserar idag världens första Metaverse 360[o] 5G-modul

Sivers Semiconductors och Kreemo lanserar idag världens första Metaverse 360[o] 5G-modul

Publicerat av: Redaktionen

Kreemo och Sivers Semiconductors meddelar idag på MWC2022 att de har lyckats utveckla världens första högpresterande 5G-modul med 360o täckning för metaverse.

De två företagen utvecklade en 5G-modul optimerad för metaverse genom att untyttja Sivers Semiconductors’ världsledande 28 GHz beamformer IC, SUMMIT2629 ihop med KREEMO’s 360o antennteknologi.

Den prisbelönta Sivers’ SUMMIT2629 realiserar optimal prestanda med hög utsänd effekt och låg effektförbrukning jämfört med andra beamformer ICs.

KREEMO’s 360o antennteknologi, med en struktur där två antenner är stackade på varandra, erbjuder 360o täckning och dubbel polarisation genom att kontrollera strömmarnas riktning.

Sivers Semiconductors och Kreemo lanserar idag världens första Metaverse 360[o] 5G-modulDen utvecklade 5G-modulen förbrukar mindre effekt jämfört med konkurrentens produkt och kan enkelt sända och ta emot högfrekvenssignaler i godtycklig riktning runt 360o. Detta eliminerar skuggområden och maximerar bredbandig hög-kapacitetsöverföring.

5G-modulen är den mest optimerade lösningen för metaversetjänster som kräver hög datahastighet med ultra-låg fördröjning vid överföring av massiv data. Genom att tillhandahålla 360o styrning av antennriktningen, kan användare uppleva smidig uppkoppling när som helst och var som helst, i vilken riktning som helst. Samples blir tillgängliga under Q2, 2022.

”KREEMO har utvecklat denna modul på rekordtid. Med denna 5G-modul, optimerad för metaverse, kliver Sivers Semiconductors för första gången in på den konsumentnära marknaden. Vi är mycket nöjda över att vi gör det ihop med KREEMO, som erbjuder marknadens bästa teknologi inom detta område. Vi ser fram emot att få jobba med KREEMO i multipla projekt framåt”, säger Anders Storm, vd och koncernchef för Sivers Semiconductors.

John Park, CEO för KREEMO, fortsätter: ”Genom utvecklingen av denna modul, planerar vi att ta en marknadsledande position genom att erbjuda 5G-enheter och infrastrukturlösningar för metaversetjänster. Vi kommer att arbeta tillsammans för att skapa fler innovativa produkter genom att använda Sivers Semiconductors’ BFICs och KREEMO’s antennteknologi.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00