Lynes Technologies ingår strategiskt samarbete med Ringup
Hem Teknik Lynes Technologies ingår strategiskt rikstäckande samarbete med Ringup

Lynes Technologies ingår strategiskt rikstäckande samarbete med Ringup

Publicerat av: Redaktionen

Lynes Technologies fortsätter ta marknadsandelar i Sverige, ingår strategiskt rikstäckande samarbete med Ringup som finns representerade på femtio orter runt om i landet.

Ringup har länge sett behovet av en komplett UCaaS-plattform och när de letade efter en ny leverantör var kraven högt ställda för att kunna möta marknaden med de funktioner som efterfrågas idag och i framtiden.

Bakom Ringup UC, som den nya tjänsten heter, står Lynes Technologies för tekniken. Den nya wholesale-lösningen gör att de kan erbjuda sina kunder, nya som gamla, en helt ny dimension av funktioner.

– Vi har länge sett behovet av att komplettera vår befintliga växelportfölj och har letat efter en plattform som framför allt tillför värde och funktion för våra kunder, säger Mikael Johnsson, kedjeledare på Ringup.

När spelplanen har ritats om och kunder efterfrågar kompletta kommunikationsplattformar har Lynes Technologies lösningen med sitt flexibla wholesale-koncept som lanserades 2020. Det nya samarbetet är helt enligt Lynes plan att fortsätta växa organiskt i Sverige innan de tar steget ut i Europa och resten av världen.

Lynes Technologies ingår strategiskt samarbete med Ringup– Att en stor kedja som Ringup inser värdet i Lynes är smickrande, nu gäller det för alla att vässa sina erbjudanden och leverera kompletta kommunikationslösningar för att vinna nya och behålla gamla kunder. Vårt samarbete med Ringup ligger helt i linje med vår tillväxt-strategi i Sverige och vi ser ljust på framtiden tillsammans, säger Alexander Westlund CEO på Lynes Technologies.

En bra match bäddar för ett gott samarbete när den nya tjänsten lanseras till befintliga och nya kunder runt om i landet.

– Med Ringup UC via Lynes föll bitarna på plats och vi ser med stor entusiasm fram emot ett långsiktigt och fruktsamt samarbete, avslutar Mikael.

Erbjudandet via Lynes har landat väl på marknaden som hittills har dominerats av renodlade växeltjänster. Med företagstelefoni, chatt, video och samarbete i en och samma applikation erbjuds en flexibel och skalbar plattform som innehåller allt ett företag behöver i kommunikationsväg. Tjänsten förmedlas idag primärt via återförsäljare och wholesale-partners i Sverige.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>