Sofigate förstärker nu sin Salesforce-verksamhet genom att förvärva Xceed Technology
Hem NYHETERTECH NEWS Sofigate förstärker nu sin Salesforce-verksamhet genom att förvärva Xceed Technology

Sofigate förstärker nu sin Salesforce-verksamhet genom att förvärva Xceed Technology

Publicerat av: Redaktionen

Sofigate är Nordens ledande företag inom Business Technology och Xceed Technology är en snabbväxande implementeringspartner för Salesforce-expertis och -tjänster.

Förvärvet ger båda parterna stora möjligheter att erbjuda kunderna i norra Europa bättre service.

Enligt avtalet blir Xceed ett helägt dotterbolag till Sofigate, men kommer till en början att fortsätta verka under sitt eget varumärke.

Sofigate förstärker nu sin Salesforce-verksamhet genom att förvärva Xceed Technology”Vi har under en tid skannat marknaden för att hitta passande Salesforce-aktörer som en del av vår tillväxtstrategi i norra Europa. Xceed och dess strategiska near-shore partner i Polen består tillsammans av ett team på 30 personer och är en perfekt match för Sofigate genom att förstärka Sofigates Salesforce-verksamhet betydligt. Tillsammans har vi en stark ambition att bli den mest eftertraktade och visionära partnern för Salesforce och våra kunder i Norden. Jag tror att vi kommer att nå detta mål genom vår omfattande kundbas, position inom Business Technology samt unika människocentrerade modell för styrning av arkitektur och plattformsval”, säger Sofigates verkställande direktör Sami Karkkila.

”Båda företagen har en bra strategi och passar varandra kulturmässigt.Vi anser att båda parterna vinner på fusionen. Xceed drar nytta av Sofigates verksamhetsmodell och starka kompetens inom förändringsledning och plattformsval. För Xceeds medarbetare erbjuder fusionen bättre möjligheter till vidareutbildning och karriärsutveckling samt en stark företagskultur med fokus på medarbetarna ”, säger Xceeds verkställande direktör Fredrik Kangas.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00