SOTI:s plattform växer – finns nu tillgänglig på Microsoft Azure Marketplace
Hem NyheterMolntjänsterMicrosoft SOTI:s plattform växer – finns nu tillgänglig på Microsoft Azure Marketplace

SOTI:s plattform växer – finns nu tillgänglig på Microsoft Azure Marketplace

Publicerat av: Redaktionen

Mobilitets- och IoT-företaget SOTI:s plattform SOTI ONE Platform finns nu tillgänglig på Microsoft Azure Marketplace.

Därmed blir det ännu enklare för företagen att få tillgång till större synlighet, hantering, support och smidigare distribution för sina mobila enheter som hanteras via SOTI MobiControl.

SOTI ONE Platform, som nu blir tillgänglig på Microsofts appkatalog Azure Marketplace, är den ledande EMM-lösningen i världen. Till följd av det ökade hybridarbetet, med medarbetare som blir alltmer beroende av sina mobila enheter, blir det svårare för företag att ta itu med säkerhets- och efterlevnadsproblem när enheter krånglar, försvinner eller stjäls. Detta ökar behovet av att ha en full insyn över sina mobila enheter. 

SOTI:s plattform växer – finns nu tillgänglig på Microsoft Azure MarketplaceEnterprise Mobility Management, EMM, lösningar som SOTI ONE, ger full insyn och kontroll över företagets affärskritiska mobila enheter och applikationer. SOTI ONE gör det möjligt att snabbt och exakt distribuera appar till en stor mängd smartphones på några minuter, spåra enheter, skydda kritiska data och förhindra säkerhetshot. Plattformen ger också funktioner som fjärruppdateringar av programvara, vilket minimerar driftstopp och innebär att fältarbetare kan vara produktiva utan att de hindras av tekniska problem.

På Microsoft Azure Marketplace kommer SOTI MobiControl, som är en del av den större plattformen, finnas lätt tillgängligt för kundbasen världen över.

– Digital transformation är ett löpande arbete. När ny teknik introduceras och kundernas krav blir mer komplexa, kommer fler och fler enheter vara en del av kritisk affärsverksamhet. Att vara tillgänglig på Azure Marketplace innebär att många företag kan utnyttja fördelarna med SOTI MobiControl och ta itu med det växande utbudet av enheter som de regelbundet distribuerar, säger Stefan Spendrup, Nord- och Västeuropachef på SOTI.

Microsoft Azure Marketplace är en marknadsplats för att köpa och sälja molnlösningar som är certifierade för att köras på Azure. Azure Marketplace hjälper till att koppla ihop företag som söker innovativa, molnbaserade lösningar med utvecklare som har lösningar redo att användas. SOTI är partner med Microsoft och har erkännandena Gold Application Integration, Gold Application Development, Gold Datacenter och Silver Data Analytics.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>