TCL presenterar innovativ teknik under CES 2023
Hem NYHETERTECH NEWS TCL Electronics presenterar innovativ teknik under CES 2023

TCL Electronics presenterar innovativ teknik under CES 2023

Publicerat av: Redaktionen

TCL Electronics, ett av världens snabbast växande varumärke för konsumentelektronik, höll sin CES 2023-presskonferens idag inför den årliga teknikmässan.

Företaget presenterade de senaste företagsinitiativen, ny teknik i sina kategorier för tv, smarta hemprodukter och mobiler.

Teknik för ett större och smartare ekosystem
Under presskonferensen presenterade TCL sin senaste generation av Mini LED- och QLED-tv-modeller för en helt uppslukande hemmabioupplevelse. TCL:s förbättrade och omarbetade QLED-modeller kommer att lanseras internationellt i nya stora skärmstorlekar upp till 98-tum, med banbrytande spelprestanda, tillsammans med helt nya soundbars.

Utöver den ultimata hemmabioupplevelsen skapar TCL också ett helt ekosystem av uppkopplade smarta hemprodukter och fortsätter att tillgängliggöra 5G-teknik såväl som AR-lösningar och intuitiva helskärmsupplevelser för att göra konsumenternas liv lite roligare – och smartare.

Teknik för en bättre framtid
Varje år förändras människans liv av ny teknik som utvecklas till följd av tider av välstånd eller svåra tider av utmaningar. Och marknadens förväntningar på teknikföretagen att genomföra dessa tekniker på ett ansvarsfullt sätt blir allt större.

TCL presenterar innovativ teknik under CES 2023– Som ett ansvarsfullt varumärke fortsätter TCL att ge meningsfulla bidrag till samhället och den ständigt föränderliga miljön, säger Juan Du, ordförande för TCL Electronics. TCL antar ny teknik för att driva miljövänlig tillverkning och med vår globala TCL Green-kampanj vill vi inspirera fler människor att gå med oss för att skydda miljön och skapa ett hållbart hem. Vi stöder även jämställdhet och utbildning för yngre generationer med TCL for Her och fler globala kampanjer.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00