Tech Mahindra och isMobile inleder ett strategiskt partnerskap
Hem NYHETERTECH NEWS Tech Mahindra och isMobile ingår ett strategiskt partnerskap

Tech Mahindra och isMobile ingår ett strategiskt partnerskap

Publicerat av: Redaktionen

Tech Mahindra och isMobile, ett svenskt mjukvaruföretag specialiserat på fältservicelösningar, ingår ett strategiskt partnerskap för avancerad mätning av infrastruktur (AMI) och fältservicehantering.

Tech Mahindra, en ledande leverantör av tjänster och lösningar för digital transformation meddelar idag att de har ingår ett partnerskap med isMobile.

isMobile tillhandahåller lösningsmetoder för att uppnå effektivitet genom att säkerställa transparens mellan en mobil arbetsstyrka, backoffice och slutkund. Flexibilitet inbyggd i både mjukvarulösningar och vardagligt beteende ger möjligheten att hantera förändringar i realtid.

Det strategiska partnerskapet med Tech Mahindra gör det möjligt att ytterligare stärka och möjliggöra affärsmål genom isMobile-plattformen. Bland annat får att isMobile tillgång till optimerad resurshantering med automatiserade processer och användarcentrerad support – både på kontoret och på fältet.

Tech Mahindra och isMobile inleder ett strategiskt partnerskap”För att uppnå högsta möjliga effektivitet behöver vi kunna dela information i realtid och skapa flexibel slutkundsdialog som förbättrar effektiviteten och kundupplevelsen. Vårt partnerskap med Tech Mahindra sätter en ny milstolpe i vår strategi för att bredda vår marknad och vi ser fram emot att vara en del av deras Smart AMI Command Center. Det ger oss en flexibel och skalbar systemarkitektur designad för att hantera flera olika AMI-expansionsprojekt. Vi uppskattar Tech Mahindras kompetens, globala täckning och framför allt deras kultur och deras fokus på modern, toppmodern teknologi med hållbarhet i åtanke. Dettaa är i linje med våra värderingar på isMobile”, säger Mikael Backman, VD på isMobile.

Samarbetet med isMobile förbättrar Tech Mahindras AMI Command & Control Center-erbjudande genom att använda isMobile-plattformen för mätning och effektivitet på fältet.

”När det gäller AMI & Smart Metering kämpar de flesta företag med sömlös programskalbarhet samtidigt som de ska samarbeta och ge transparens mellan flera intressenter. Dessutom, med framväxten av 5G och IoT, Smart Sensors och Smart Home-program, letar många efter en mer robust plattform som hjälper dem att framgångsrikt genomföra stora infrastrukturprojekt i tid. Vårt partnerskap med isMobile är ett steg framåt för att ta itu med befintliga industriutmaningar och erbjuda en unik lösning som låser upp fördelarna med New-Gen AMI”, säger Birenda Sen, affärschef för business process services på Tech Mahindra.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00