Tele2 lanserar nya obegränsade företagsabonnemang
Hem PRODUKT NYHETERMOBILER Tele2 lanserar idag nya obegränsade företagsabonnemang

Tele2 lanserar idag nya obegränsade företagsabonnemang

Publicerat av: Redaktionen

 Idag lanserar Tele2 Företag tre nya abonnemang med obegränsad mobildata riktade mot små och medelstora företag.

Kunden kan välja vilken hastighet och tilläggstjänster som passar och alla Tele2s nya företagsabonnemang har 5G.

Nu har alla Tele2s nya abonnemang för små och medelstora företagare 5G som standard. Samtidigt lanseras tre nya abonnemang med obegränsad mobildata där företagen kan välja vilken surfhastighet de vill ha, i olika steg, upp till 1 000 Mbit/sekund. Förutom obegränsad mobildata har de nya abonnemangen fria samtal, sms och mms i Sverige och i EU/EES.

Tele2 lanserar nya obegränsade företagsabonnemang

Lars Bondebjer

–    Våra företagskunder vill kunna driva sina verksamheter sömlöst och med obegränsad data ger vi dem möjlighet att göra det. Abonnemangen har 5G så att våra kunder kan dra nytta av det nya snabba 5G-nätverket som vi nu rullar ut i hela Sverige. Kunderna väljer bara vilken hastighet de vill ha som passar dem, säger Lars Bondebjer, kommersiell chef på Tele2 Företag.

5G ger en snabbare, säkrare och mer pålitlig mobiluppkoppling som är mer energieffektiv än tidigare tekniker. Snabbare svarstider gör att det blir mindre lagg och fördröjning.

5G ger även bättre prestanda och täckning i stora folksamlingar och högre pålitlighet i mottagningen.

–        Samtidigt som vi ser teknologiskiftet i Sverige har kundernas efterfrågan förändrats. Det är ett större fokus på obegränsad säker uppkoppling, där våra kunder och deras medarbetare behöver ha tillgång till obegränsad mobildata. Denna förändring med fokus på obegränsad säker uppkoppling och förbättringarna med 5G innebär att vi nu förändrar hur vi paketerar våra mobilabonnemang, avslutar Bondebjer.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00