Veeam presenterar framtidens moderna dataskydd under VeeamON 2021
Hem LEVERANTÖRVEEAM Veeam presenterar framtidens moderna dataskydd under VeeamON 2021

Veeam presenterar framtidens moderna dataskydd under VeeamON 2021

Publicerat av: Redaktionen

Veeam Software, den ledande leverantören av säkerhetskopieringslösningar som ger ett modernt dataskydd, inledde idag den årliga användarkonferensen, VeeamON 2021, den sjunde i ordningen, med bland annat en uppdaterad presentation av företagets vision samt flera nyheter bland produkter och tjänster.

Veeam presenterar framtidens moderna dataskydd under VeeamON 2021Veeam är nu det största lagringsföretaget utan att egentligen göra varken lagring eller infrastruktur, samtidigt som vi är ohotad etta i världen när det gäller dataskydd, säger Danny Allan, CTO and SVP Product Strategy på Veeam. Bara under första kvartalet 2021 flyttade vi mer än 100 PB data till våra tre främsta leverantörer av molnlagring, vilket kan jämföras med totalt 242 PB under hela 2020. Vi har också nyligen passerat en miljon aktiva installationer av Veeam Backup & Replication.

Veeam redovisade nyligen ytterligare ett kvartal med tvåsiffrig tillväxt och en ökning av de årliga återkommande intäkterna (ARR) med 25 procent jämfört med samma period föregående år. Det gör att företaget nu haft tretton kvartal på raken med tvåsiffrig tillväxt Veeam lyfter fram den starka tillväxten inom företagssegmentet eftersom två tredjedelar av bokningarna kommer från nya licenser och bara en tredjedel från förlängningar av existerande licenser.

Veeam har också fortsatt att lansera nya funktioner och förbättringar som är perfekta för stora företagsmiljöer, vilket har resulterat i att antalet stora affärer ökat med 246 procent jämfört med året innan.

Under användarkonferensen lanserar Veeam också en rad nyheter:

Fler funktioner för AWS- och Azure-moln samt Google Cloud
Veeams plattform skyddar och hantera resurser i multicloudmiljöer, som AWS, Azure och Google Cloud, vilket ger molnmobilitet för säkerhetskopiering, recovery och migrering av laster för alla miljöer samt säkerställer upp till 50 gånger lägre kostnader när lasterna skyddas i molnet.

  • Veeam Platform får säkerhetskopiering och recovery med molnbaserat stöd för de tre ledande publika molnen AWS, Azure och Google Cloud, i en enda plattform för hybrid- och multicloudmiljöer. Detta inkluderar även Cloud Mobility för säkerhetskopiering, recovery och migrering över både lokala och publika moln.
  • Lägsta kostnad för långsiktig lagring och arkivering med säkerhetskopiering i molnet för AWS, Azure och Google Cloud. Veeam presenterar stöd för arkivobjektlagring hos de tre ledande publika molnleverantörerna
  • Utökat stöd för inbyggd säkerhetskopiering och recovery i molnet

Veeam Backup for Microsoft Office 365 v6 kommer att få en ny portal och integration för Azure Archive och AWS S3 Glacier

  • Nya Self-Service Portal ökar ROI för företag och service providers genom att minska belastningen på IT-avdelningen. Detta hjälper verksamheter att dela upp arbetet över flera team, bättre hantera återställning och sparar dessutom tid och resurser då verksamheterna slipper utveckla egna portaler, samtidigt som tillgången till kritisk data snabbas upp.
  • Nya Office 365 Backup Copy to Azure Archive and AWS Amazon S3 Glacier. I flera år har det diskuterats hur många säkerhetskopior av Office 365 som behövs, en säkerhetskopia eller även en kopia på säkerhetskopian. Med v6 kan kunder nu göra det som passar dem bäst och snabbt skapa flera kopior direkt från objektlagringen till Azure Archive, Amazon S3 Glacier eller Glacier Deep Archive, med olika alternativ för olika lagringsperioder. Det innebär att användare uppnår 3-2-1-regeln för dataskydd på ett effektivare sätt, så att det blir ännu tryggare att återställa och återskapa Office 365-data.

Veeam stödjer Red Hat Virtualization (RHV) backup

  • Veeam lanserar nu stöd för den fjärde hypervisorn, vilket varit ett önskemål från kunder inom viktiga branscher, stora företag och från service providers, som ger kraftfullt dataskydd för hyperkonvergerad infrastruktur baserad på Red Hat och modernt dataskydd för Red Hats virtualisering.

Veeams lagring kan nu integreras med Kasten K10 for Kubernetes

  • Denna utökning av dataskyddstjänsterna för Kubernetes förbereder kunder för containerbaserad produktutveckling och stöd för DevOps och PlatformOps. Det ger kunder en integrerad och centraliserad plats för lagring av verksamhetskritiska säkerhetskopior av Kubernetes-laster och fler alternativ för lagring i molnet, lokalt och på ett ransomware-säkert sätt.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00