Veeam utvidgar sitt Google Cloud-partnerskap
Hem LeverantörVeeam Veeam utvidgar sitt Google Cloud-partnerskap

Veeam utvidgar sitt Google Cloud-partnerskap

Publicerat av: Redaktionen

Stärker Veeams satsning inom hybridmoln, vilket ger kunderna ett bredare plattformsstöd och fler valmöjligheter.

Veeam

Veeam utvidgar sitt Google Cloud-partnerskap

Stärker Veeams satsning inom hybridmoln, vilket ger kunderna ett bredare plattformsstöd och fler valmöjligheter.

Software, det ledande företaget för backup-lösningar för Cloud Data Management, meddelade idag att man utökar sitt stöd för publika molnplattformar i och med den allmänna tillgängligheten av Veeam Backup for Google Cloud Platform.

Detta fullbordar Veeams stöd för de tre största publika molnleverantörerna.

I en tid när majoriteten av organisationer nu driver hybrid- eller multimolnmiljöer och när 72% av de som i dagsläget använder publika moln har mer än en leverantör på plats, är Google Cloud en av världens fem största leverantörer av molninfrastruktur. Tack vare detta nya erbjudande kan Veeam nu leverera en enda plattform för att skydda, säkra och hantera alla applikationer och dataplattformar – molnbaserade, virtuella och fysiska – vilket hjälper organisationer att påskynda införandet av hybridmoln.

”Veeam erkänner molnets strategiska betydelse för våra 400 000+ globala kunder och vi är hängivna till att kunna erbjuda ett brett plattformsstöd och flera valmöjligheter,” säger Danny Allan, Chief Technology Officer and Senior Vice President of Product Strategy på Veeam. ”När vi nu utökar stödet för publika moln ytterligare i och med lanseringen av Veeam Backup for Google Cloud Platform, har vi samtidigt utvidgat vårt partnerskap med Google Cloud. Detta gör det möjligt för Veeam och Google Cloud att gemensamt bemöta kunder via Google Cloud Marketplace. Utöver detta, tack vare Veeams senaste förvärv Kasten, kan nu kunderna dessutom dra nytta av Kastens datahanteringsplattform K10, specialbyggd för Kubernetes, via Google Cloud Marketplace.”

Veeam hjälper sina kunder att adressera säkerhets- och dataskyddsfrågor genom att tillhandahålla Google Cloud-backup och återställning för att säkra och skydda applikationer och data. Genom att utnyttja och automatisera Google Cloud-”native”-teknologier kan man snabbt och pålitligt undvika dataförluster i molnet.

Ny funktionalitet för Veeam Backup for Google Cloud Platform inkluderar:

  • Google Cloud-Native: Ett enkelt men kraftfullt webbgränssnitt, distribuerat från Google Cloud Marketplace, börjar skydda data inom några minuter. Policybaserad automatisering av Google Cloud-native snapshots för snabba och frekventa återställningspunkter, snabb full- och file-level för återställning för att undvika eventuella dataförluster i molnet.
  • Kostnadsoptimering: Branschens första kostnadsberäkningsfunktion för att anpassa servicenivåmålen (SLO) med budgetar samtidigt som kostnad för överutnyttjande undviks; Backup till Google Cloud-objektlagring för kostnadseffektiv långvarig lagring/arkivering och regelefterlevnad.
  • Säkerhet: Hantera säkerhetshot, inklusive så kallade ”ransomware” såväl som insiderhot, genom att isolera backup-data från produktion (mellan t ex projekt och/eller regioner); skiktad säkerhet för att skydda mot ”brute force”-attacker med hjälp av multifaktorautentisering (MFA).
  • Hybrid-Ready: Portabla dataformat och integration med Veeam Backup & Replication-specificerade externa lagringsytor möjliggör enkel återställning utanför Google Cloud; använder flexibel Veeam Universal Licensing (VUL) för att förenkla licenshantering och möjliggöra mobilitet för molnmiljöer.

Den nya GRATIS-versionen av Veeam Backup for Google Cloud Platform (upp till 10 Google Cloud-workloads kan säkerhetskopieras med obegränsade återställningsalternativ och grundläggande support) och BYOL-version (VUL med flexibel Cloud Data Management och dygnet runt-support) finns nu tillgängliga på Google Cloud Marketplace.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>