Zoom effektiviserar nu mötesupplevelser i samarbete med Microsoft Teams
Hem NyheterMolntjänsterMicrosoft Zoom effektiviserar nu mötesupplevelser i samarbete med Microsoft Teams

Zoom effektiviserar nu mötesupplevelser i samarbete med Microsoft Teams

Publicerat av: Redaktionen

Hybridarbete kommer framöver att bli ännu enklare för användare av kommunikationsplattformar online.

I samarbete med Microsoft Teams har Zoom utvecklat en ny funktion som gör det möjligt för Zoom- och Microsoft Teams-användare att delta i samma online-möte från sina respektive plattformar och enheter.

Trots det stora utbudet av kommunikationsplattformar online, så erbjuder få plattformar en möjlighet för användare att sammankopplas och genomföra onlinemöten från olika plattformar. Detta kommer nu Zoom, i samarbete med Microsoft Teams, att ändra på. Med Zooms nya funktion ’Direct Guest Join’, krävs endast ett klick för att kunna hålla online-möten med deltagare från både Zoom- och Microsoft Teams-plattformen.

Zoom effektiviserar nu mötesupplevelser i samarbete med Microsoft Teams ”På Zoom strävar vi efter att erbjuda våra användare den bästa möjliga mötesupplevelsen. Vårt samarbete med Microsoft Teams har resulterat i den nya funktionen ’Direct Guest Join’, som gör kommunikation över online-plattformar så enkel och effektiv som möjligt, oavsett vilken plattform eller enhet den andra parten använder,” säger Ole Mygind, försäljningschef för Zoom i Norden och Benelux.

Med den nya funktionen kan Zoom- och Microsoft Teams-användare delta i varandras online-möten och bjuda in användare från den andra plattformen utan att behöva köpa ytterligare licenser eller tredjepartstjänster.

Zooms hårdvaru- och teknologipartners, inklusive Poly, Logitech och Intel, stödjer den nya funktionen, vilket gör att användare kan använda funktionen på Android-, Windows- och Mac-enheter.

Förutom att tackla de anslutningsutmaningar som kan begränsa användarsamarbeten, så stärker även den nya lösningen båda plattformarnas funktionalitet. Den möjliggör snabbare felsökning på båda plattformarna och bidrar till smidigare samarbeten med externa deltagare, som inte längre behöver installera plattformen på sin enhet för att delta.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>