Zyxel lanserar nytt varumärke
Hem Produkt Nyheter Zyxel lanserar nytt varumärke

Zyxel lanserar nytt varumärke

Publicerat av: Redaktionen

Nya Zyxel fokuserar på människan med kundfokuserade nätverkslösningar.

Zyxel går idag globalt ut med kampanjen ”Your Networking Ally” – som en del av lanseringen av företagets nya varumärke och logotyp. Företaget blickar nu framåt för att bygga nätverk som kan hjälpa människor att uppnå sina mål, och göra världen lite bättre.

Bildresultat för Your Networking Ally”

År 2020 kommer det finnas nästan 21 miljarder anslutna enheter i händerna på konsumenter. Trots den digitala utvecklingen och de många möjligheter som finns idag är det många som tampas med långsamma, osäkra och ibland till och med obefintliga nätverkslösningar.

Detta vill Zyxel ändra på. ”Your Networking Ally” syftar till att framhäva Zyxel som den ultimata partnern när det gäller att förstå och lösa människors nätverksrelaterade problem och utmaningar.

Nya visioner kräver förändring från insidan och ut. Det nya grafiska utseendet med en twist på mittbokstaven x representerar hur Zyxel kopplar samman människor både med och utan sladd.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>