Hem Kvinnor på Kanalen Aruba utser Sherifa Hady till EMEA Channel Sales Director

Aruba utser Sherifa Hady till EMEA Channel Sales Director

Publicerat av: Redaktionen

[KVINNOR PÅ KANALEN] Aruba, ett företag inom Hewlett Packard Enterprise, utser nu Sherifa Hady till Channel Sales Director för Europa, Mellanöstern och Afrika.

Aruba utser Sherifa Hady till EMEA Channel Sales Director 2

Sherifa Hady

Hon blir därmed chef för teamet som arbetar mot Arubas försäljningskanal runt om i EMEA. Hon kommer främst fokusera på att stärka partnerskapen med återförsäljare och distributörer samt utforska nya möjligheter för att få affärerna att växa.

“Kanalen står idag inför en stor förändring i och med att företag står under stark press att genomföra en digital transformation som kommer förändra hur de använder teknik i sin verksamhet. Det här skapar nya möjligheter, såväl som utmaningar, för kanalen”, säger Sherifa Hady. “Jag tror Arubas roll som strategisk partner gör att vi kan vara till stor hjälp i våra partners strävan efter att lyckas med denna förändring. Jag ser fram mot att arbeta nära alla våra partners i EMEA för att nå våra gemensamma mål”.
”Företag letar idag efter ny teknik och partners som kan hjälpa dem hitta nya möjligheter, särskilt vid nätverkets kant. Vi i nätverksbranschen måste utvecklas i samma riktning som våra kunder, så att vi kan förutse deras behov och utmaningar,” säger Morten Illum, EMEA Vice President på Aruba. “Sherifas omfattande erfarenhet av att arbeta med kanalen i EMEA gör henne perfekt för sin nya roll. Hon kommer kunna hjälpa Aruba öka sin marknadsandel och stärka våra partnersamarbeten.”
Sherifa Hady har tidigare arbetat i 18 år på HPE med att jobba tillsammans med partners i regionen. Hennes tidigare roller har bland annat varit som Distribution Director (CEEMA), Channel Manager (engelskspråkiga delen av Afrika), och som chef för affärsområdet Retail & Consumer Business i Mellanöstern. Senast har hon varit VD för HPE i Sydafrika.

Hennes framgångar och engagemang har uppmärksammats i branschen, bland annat när hon fick priset Excellence in Technology som delades ut vid The Arab Women In Leadership and Business Summit i januari i år. Hon utsågs även till No.1 Channel Champion för Mellanöstern och Afrika av Channel Middle East i deras utgåva 2017 och tidningen Reseller Middle East valde henne till Woman Executive of the Year vid deras Excellence awards 2016.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>