Accenture och Deloitte vinner pris för årets partner
Hem EVENT Accenture och Deloitte van pris för årets partner

Accenture och Deloitte van pris för årets partner

Publicerat av: Redaktionen

Under årets europeiska partnerevent har Boomi delat ut priser till sina partner som särskilt utmärkt sig.

Accenture fick pris för mest innovativa projekt, medan Deloitte fick pris som bästa lösningspartner.

Båda vann pris i kategorin som global systemintegratör av Boomis integrationsplattform.

  • I takt med att organisationer ställs inför stora utmaningar med att transformera sina företag för att uppnå strategiska och operativa mål, hamnar integration högre upp på dagordningen för CIO:er och CDO:er, säger Jason Newman, Partner, Integration Services, Deloitte UK. Vi är mycket stolta över det arbete vi gör för att konsekvent kunna leverera innovativa lösningar som löser komplexa utmaningar våra kunder har idag. Att ta emot det här priset är en klapp på axeln till de högt kvalificerade och talangfulla medarbetarna vi har i Deloitte Integration Services-teamet, och det starka partnerskap vi har med Boomi.

Accenture och Deloitte vinner pris för årets partnerPå det europeiska partnereventet i Amsterdam deltog över 300 personer från fler än 800 av Boomis partner. Deltagarna möttes för att lära, knyta kontakter och ta del av de många spännande lösningar som skapades under förra året.

  • Våra partner är betrodda rådgivare, strategiska konsulter, ledare inom IT och digital transformation och innovatörer inom molninfrastruktur, säger Derek Thompson, Vice President of Business Development, EMEA hos Boomi. Varje dag löser de problem genom att implementera Boomis tekniska plattform. Vi är glada att kunna erkänna det arbete de utfört under det gångna året.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00