Aruba och Zebra lanserar gemensam lösning för bättre nätverksprestanda och användarupplevelse för mobila enheter
Hem LEVERANTÖRARUBA Aruba och Zebra lanserar gemensam lösning för bättre nätverksprestanda och användarupplevelse för mobila enheter

Aruba och Zebra lanserar gemensam lösning för bättre nätverksprestanda och användarupplevelse för mobila enheter

Publicerat av: Redaktionen

Aruba, ett företag inom Hewlett Packard Enterprise, presenterar idag en ny integrerad lösning som förbättrar prestandan för mobila enheter i wifi-nätverk.

Aruba och Zebra lanserar gemensam lösning för bättre nätverksprestanda och användarupplevelse för mobila enheterLösningen är utvecklad tillsammans med Zebra Technologies och kommer ingå i mobila enheter från Zebra.  

Lösningen består av en kombination av två olika programvaror, en från Aruba och en från Zebra. Aruba User Experience Insight (UXI) används för att analysera kvaliteten för röst- och data i realtid, och kan med hjälp av artificiell intelligens (AI) automatiskt identifiera och åtgärda problem i nätverket som påverkar användarupplevelsen negativt. Zebras lösning WorryFree Wi-Fi-Edge Insights erbjuder stabila nätverk och möjligheter till analys av prestanda och problem.

När de två tidigare fristående lösningarna nu kombineras blir resultatet bättre upptid för enheter i nätverket, snabbare avhjälpning av problem och därigenom ökad produktivitet för kunder. Insamling, analys och åtgärdande av prestandaproblem sker i realtid och baseras på data från just de enheter som upplever problem.

På en arbetsplats som till exempel ett lager kan styrkan på anslutning och upplevelsen av exempelvis röstsamtal variera avsevärt om man befinner sig på golvnivå, i en truck eller hanterar gods högre upp i en lagerhylla. Genom att kombinera Arubas UXI och Zebra WorryFree Wi-Fi Edge Insights kommer IT-personal att kunna se och åtgärda denna typ av problem, även på distans.

”COOs har sitt fokus på att förbättra effektiviteten i driften, minska stilleståndstider och använda sina anställda på bästa sätt”, säger Michael Tennefoss, vice vd för IoT och strategiska partnerskap på Aruba. ”Många av de mest irriterande problemen är övergående till sin natur och extremt utmanande att felsöka. Att samla in information i realtid, direkt där ett problem uppstår, ger bäst insikter i vad som händer och hur problemet kan lösas. Det är precis detta som kombinationen av Zebras Wi-Fi Edge Insights och Arubas UXI kan åstadkomma.”

Den nya lösningen blir tillgänglig i oktober. Den vänder sig främst till företag inom hälsosektorn, service, logistik och detaljhandel.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00