Auth0 Identity Platform finns nu tillgänglig på Microsoft Azure
Hem NyheterMolntjänster Auth0 Identity Platform finns tillgänglig på Microsoft Azure

Auth0 Identity Platform finns tillgänglig på Microsoft Azure

Publicerat av: Redaktionen

Auth0 Identity Platform, en produktenhet inom Okta , lanserar Auth0 Identity Platform på Microsoft Azure.

I och med detta ges kunder möjlighet att välja Microsoft Azure för sin molndistribution från Auth0.

Med Azure som en privat molnplattform från Auth0 möjliggörs ett säkert alternativ för de organisationer som söker en strategisk anpassning av sin teknikmiljö med stöd för lokal datahantering och ökad kontroll över kunddata.

Organisationer som flyttar till molnet och väljer en Customer Identity and Access Management (CIAM)-lösning behöver full kontroll över känsliga kunddata och kan komma att behöva hantera data som lagras lokalt. Ofta står organisationerna inför ett svårt val mellan att antingen välja en CIAM-lösning som stödjer deras mål kring produktdifferentiering eller en lösning som möter deras tekniska krav och regulatoriska behov. Auth0s identitetsplattform eliminerar behovet av att välja genom att förse organisationer med verktyg som är utformade för att stödja deras behov av säkerhet, efterlevnad och datalagring. Plattformen kan påskynda både avkastning och go-to-market-strategi.

Auth0 Identity Platform finns nu tillgänglig på Microsoft AzureFördelar med Auth0 Identity Platform på Azure inkluderar:

  • Samordning av teknikmiljön: Organisationer kan välja Azure som molnleverantör för att få en teknikmiljö som är mer samordnad med befintliga investeringar i Azure.
  • Data residency: Förbättrade möjligheter att hantera data där den faktiskt finns tack vare Azures geografiskt utbredda infrastruktur.
  • Smidigare hantering tillsammans med priva. Organisationer som kräver alternativ för data residency kan dra nytta av uppdateringar samtidigt som de kan backa tillbaka när de vill.

”I takt med att fler applikationer flyttar till molnet och expanderar globalt blir organisationer beroende av sin identitetstjänst för att skydda och hantera åtkomst för sina mest kritiska användare, applikationer och data”, säger Shiv Ramji, Chief Product Officer på Auth0. “Auth0 Identity Platform på Azure kan hjälpa till att möjliggöra ett säkert införande som dessutom tar hänsyn till de regelverk som finns. Detta gäller särskilt för organisationer inom detaljhandel eller finansiella tjänster där valet av leverantörer som inte bedriver konkurrerande verksamhet är av högsta prioritet, organisationer som verkar i regioner där vissa molnleverantörer har högre geografisk tillgänglighet, samt de med befintliga investeringar i Azure.”

”Företag som Auth0 tillför värde genom att integrera sina lösningar med Microsoft Azure”, säger Mandana Javaheri, Global Senior Director, SCI Business Development på Microsoft Corp. Med Azure får kunderna absolut bästa prestanda vilket medför att de kan fokusera mer på sina kärnverksamheter.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>